Στοίχημα : Στο χέρι της Χάιντουκ το “διπλό”

0

Έκαψε” κόσμο χθες η Μπενφίκα με την Πορτιμονένσε. Εκεί που είχαμε αγκαλιάσει το ταμείο, με “2” και οβερ, η Πορτιμονένσε πήρε ανέλπιστο αλλά δίκαιο “Χ” (2-2) και οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν να προβληματίζουν με 4 σερί ισοπαλίες. Η Γιαγκελόνια επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της (3-0) και μας δικαίωσε. Πάμε σήμερα με προγνωστικά και πίστη στην Χάιντουκ.


Ίστρα- Χάιντουκ

Η Χάιντουκ επικράτησε επί της Ζάπρεσιτς εντός έδρας με 2-1 και η επανέναρξη στην Α΄Κροατίας ήταν δύσκολη, αλλά το τρίποντο δίνει ψυχολογία για την απαιτητική συνέχεια.

Η ομάδα του Σπλιτ κυνηγάει την 2η θέση, όπου βρίσκεται η Ριέκα και πίσω της παραμονεύει η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, οπότε το σημερινό παιχνίδι είναι “κλειδί”. Επιβάλλεται να το πάρει η Χάιντουκ, για να προχωρήσει με 2η σερί επιτυχία, βρίσκοντας ξανά τα πατήματα της.

Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν από την Ριέκα εντός με 3-1, αλλά το πάλεψαν γενικά και φαίνεται ότι θα τα δώσουν όλα μέχρι τέλους για την παραμονή. Βέβαια μελανό σημείο παραμένει η άμυνα και η Χάιντουκ διαθέτει ποιότητα στην μεσοεπιθετική γραμμή της, κάνοντας δεκάδες φάσεις ανά ματς. Πάμε στο να σκοράρει η Χάιντουκ από 2 γκολ και πάνω. Χάιντουκ οβερ 1.5 γκολ.

Τώρα καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram


Τοντέλα- Αβές

Η Τοντέλα με νίκη θα παραμείνει σε απόσταση ασφαλείας από τις επικίνδυνες θέσεις και η ισοπαλία που απέσπασε από την Μπενφίκα στο “Ντα Λουζ” με 0-0 απέδειξε ότι η ομάδα επανήλθε στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας με καλή ψυχολογία και πείσμα για “σωτηρία”.

Η Αβές έχει υποβιβαστεί και κάνει όνειρα πλέον για την ερχόμενη Β΄Πορτογαλίας, αφού δεν προλαβαίνει το τρένο της σωτηρίας και δεν πείθει αγωνιστικά, χάνοντας εντός από την Μπελενένσες με 2-0, έχοντας πάλι προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι.

Οι γηπεδούχοι θα κάνουν δεδομένα ευκαιρίες, αλλά οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν κλειστά, προκειμένου να κλείσουν τους χώρους. Η Τοντέλα παίζει πιο ελεύθερα μακριά από το “σπίτι” της, αλλά έχει μεγάλη ευκαιρία απόψε και ο αντίπαλος είναι κάτι παραπάνω από τα μέτρα της. Προκαλεί η απόδοση στον “1” μαζί με οβερ 1.5 γκολ στην αναμέτρηση.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/64751/sto-xeri-tis-xaintoyk-to-diplo-2ada/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Σαν σαββατοκύριακο “μυρίζει” το σημερινό κουπόνι στο στοίχημα, αλλά και…
Cresta Posts Box by CP