Σφραγίζει τα πλέι-οφ η Γιαγκιελόνια

0

Σαν σαββατοκύριακο “μυρίζει” το σημερινό κουπόνι στο στοίχημα, αλλά και πάλι οι κακοτοπιές είναι πολλές και τα πρωταθλήματα δεύτερης διαλογής στην Ευρώπη δεν είναι πάντα τόσο εύκολα για εκτιμήσεις. Προσωπικά θα ασχοληθώ με 2 μάχες σε Πολωνία και Πορτογαλία και πυλώνας μου θα είναι η Γιαγκιελόνια.


Λοντζ- Γιαγκιελόνια

Η Γιαγκιελόνια έχει σοβαρό κίνητρο απόψε και παίζει στην έδρα της ουραγού Λοντζ, που έχει συμβιβαστεί με τα πλέι-άουτ και είναι φυσικά ομάδα με “ταβάνι” στις δυνατότητες της.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν στο 2-2 εντός έδρας με την Πλοκ, αλλά σκοράρουν με ευχέρεια και αν είναι αμυντικά σοβαροί, έχουν τα εχέγγυα, προκειμένου με “2” να κλειδώσουν τα πλέι-οφ. Οι γηπεδούχοι θα παίξουν ελεύθερα, όπως αγωνίστηκαν και στο εκτός 1-1 στην έδρα της Ρακοφ και μπορούν να βοηθήσουν στο να δούμε γκολ στην μονομαχία.

Ποντάρουμε στο κίνητρο της Γιαγκιελόνια, αλλά και στην ποιοτική ανωτερότητα της. Πάμε στο Χ2 και οβερ 1.5 γκολ στον αγώνα.


Πορτιμονένσε- Μπενφίκα

Η Μπενφίκα μπήκε χλιαρά μετά την πανδημία και “πέταξε” δύο πολύτιμους πόντους στο “Ντα Λουζ”, αφού δεν ξεπέρασε τον σκόπελο της μάχιμης Τοντέλα (0-0).

Έτσι έμεινε για 3ο σερί παιχνίδι μακριά από το τρίποντο, αλλά η ήττα της Πόρτο στην έδρα της Φαμαλικάο την ευνόησε, με τους “αιωνίους” της Πορτογαλίας να φιγουράρουν στην κορυφή με 60 βαθμούς. Στον αντίποδα, η Πορτιμονένσε θα το παλέψει για την παραμονή, όπως έπραξε και στο πολύτιμο 1-0 εις βάρος της Ζιλ Βιθέντε, αλλά σήμερα έχει δύσκολο έργο και αναγκαστικά πρέπει να “ανοιχτεί” από νωρίς, αφού ψάχνει απεγνωσμένα αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν περιθώρια για νέα απώλεια και καλούνται να δείξουν χαρακτήρα. Αξίζει η απόδοση στο 2 μαζί με οβερ 2.5

ΠΗΓΗ

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο νέος σχεδιασμός με «28» μονομάχους στην Α΄ κατηγορία δεν…
Cresta Posts Box by CP