Στοίχημα : Υψηλή απόδοση στο “Ζοσέ Αλβαλάδε”

0

Μέτριο το σημερινό πρόγραμμα στο κουπόνι, με λίγες αναμετρήσεις, αλλά εντοπίστηκαν 2 σημαντικές αποδόσεις, οι οποίες με λίγο τύχη μπορούν να επαληθευτούν. Πυλώνας των προβλέψεων θα είναι η αναμέτρηση της Σπόρτινγκ με την Σετουμπάλ, όπου υπάρχει απόδοση κοντά στο 2.00. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο bet-on-arme.com, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η bet365

Σπόρτινγκ Λισ.- Σετουμπάλ

Η Σπόρτινγκ δεν κατάφερε να φρενάρει την Πόρτο εκτός έδρας και οι “μπλε” με τη νίκη επί των ‘λιονταριών” (2-0) κατέκτησαν τον τίτλο και μαθηματικά.

Έτσι η Σπόρτινγκ ηττήθηκε μετά από πολύ καιρό και μετά από σημαντικές και εξαιρετικές εμφανίσεις, οπότε απόψε θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση με νίκη και καλό ποδόσφαιρο.

Η Σετουμπάλ μαζί με Τοντέλα και Πορτιμονένσε θα δώσουν μάχη στις 2 τελευταίες στροφές, αλλά μόνο μία ομάδα θα πανηγυρίσει στο τέλος την παραμονή. Το παλεύει, αλλά στην άμυνα παραπαίει και δύσκολα θα αντέξει παθητικά στο “Ζοσέ Αλβαλάδε”. “Πληρώνει” πολύ καλά το οβερ

Σασουόλο- Μίλαν

Η Μίλαν επιδιώκει την έξοδο στο ερχόμενο Γιουρόπα Λιγκ, έχει βρει πατήματα και αποδίδει εξαιρετικά, προερχόμενη από νίκη με 5-1 εις βάρος της Μπολόνια.

Η Σασουόλο έμεινε στο 1-1 με την Κάλιαρι και απέσπασε 2η σερί ισοπαλία, αν και έχασε πολλές ευκαιρίες και είχε προηγηθεί από νωρίς. Παραδοσιακά τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν γκολ, αλλά δεν γίνεται να παραγκωνίσω την φόρμα των “ροσονέρι”. Χ2 και γκολ γκολ.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Αστραπή Ψαροφαΐου θέλει να δημιουργήσει ένα σύνολο άκρως ανταγωνιστικό…
Cresta Posts Box by CP