Συγχαρητήρια στην ΕΑΠ από την Παναχαϊκή

0

Η Παναχαϊκή δεν κατάφερε να υλοποιήσει τον στόχο της ανόδου που είχε θέσει από την αρχή της φετινής σεζόν, ωστόσο εξέδωσε ανακοίνωση συγχαρητηρίων προς την ΕΑΠ, που δίκαια κατέκτησε τον φετινό τίτλο, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη καθ’ όλη την διάρκεια της φετινής χρονιάς.

«Η Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση θέλει να δώσει συγχαρητήρια στην ομάδα της ΕΑΠ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η και την άνοδό της στην Γ’ Εθνική Κατηγορία και να της ευχηθεί καλή συνέχεια στην πορεία της.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό της ομάδας μας και κατέκλεισε το γήπεδο, καθώς επίσης και τους παίκτες μας και τους προπονητές για την προσπάθειά τους.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους οργανωμένους για την στήριξή τους και να τους ζητήσουμε συγγνώμη που τους πικράναμε. Η Παναχαϊκή είναι ομάδα που πάντα θα βάζει στόχους και πάντα θα λειτουργεί με σκοπό την εκπλήρωσή τους και αυτό θα συνεχίσει να κάνει.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Διαγόρας Βραχνείκων πανηγύρισε χθες στο γήπεδο του την κατάκτηση…
Cresta Posts Box by CP