“Χρυσοί” οι μάγκες του Ηλία Παπαθεοδώρου!

0

Άλλη μία μεγάλη επιτυχία γνώρισε πριν από λίγο το ελληνικό μπάσκετ, ένα άθλημα που μας έχει κάνει γνωστούς ευρέως από την εποχή των Γκάλη, Γιαννάκη, Χριστοδούλου μέχρι τα σημερινά δεδομένα και την Εθνική Νέων του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Η Εθνικής μας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, που διεξήχθη στην Κρήτη, ξεπερνώντας το εμπόδιο του σκληροτράχηλου Ισραήλ με 65-56 και μας γέμισε περηφάνια και χαρά. Στο πρώτο δεκάλεπτο το παιχνίδι είχε στραβώσει με την ελληνική ομάδα να δείχνει αγχωμένη με άσχημα ποσοστά (9-16 στο 10′) και στην δεύτερη περίοδο δύο κρίσιμα τρίποντα του Λούντζη έφεραν το σκορ στο 15-16 και παράλληλα ο Μπλατ είχε εγκλωβιστεί στην άμυνά μας, με το ημίχρονο να μας βρίσκει στο +3 (26-23).

Στην επανάληψη η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου είχε την τύχη να δει τον Κόνιαρη να αφυπνίζεται και να “πυροβολεί” έξω από τα 6.75 και με τρίποντο του Δίπλαρου από το κέντρο το σκορ έγινε 48-41 υπέρ μας. Στην τελευταία περίοδο η ομάδα μας κρατούσε τα ηνία και την διαφορά με ψυχραιμία και έφτασε στην επικράτηση με 65-56.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 9-16, 26-23, 48-41, 65-56

ΕΘΝΙΚΗ (Παπαθεοδώρου): Δίπλαρος 8(1), Κόνιαρης15(5), Φλιώνης 2, Μουράτος 3, Χαραλαμπόπουλος 10(2), Λούντζης 12(2), Καρράς 6, Χρηστίδης 9, Τάταρης, Μιλεντίγιεβιτς, Σκουλίδας, Αγραβάνης

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Βασίλης Αντωνόπουλος πριν από λίγες ημέρες έλυσε την συνεργασία…
Cresta Posts Box by CP