Ανακοίνωση κατά του Καλύβα ο Αστέρας Τσουκαλείκων

0

Τριταϊκός – Αστέρας Τσουκαλεΐκων: 1 – 1……. δια χειρός Καλύβα!

“Βράζει” με την διαιτησία του κ.Καλύβα η διοίκηση του Αστέρα Τσουκαλείκων για το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε χτες στο Σταυροδρόμι.

Η ομάδα του Αντώνη Σφυρή δέχθηκε την ισοφάριση στο τέλος (1-1) και διαμαρτύρεται για φάουλ πάνω στον Μηνά, αλλά και για άλλες δύο περιπτώσεις πέναλτι και για την αποβολή του Βαζούρα. Επίσης, αναφέρεται στη συμπεριφορά του διαιτητή προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ:

“Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος από τον διαιτητή “Κύριο” Καλύβα στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Τριταϊκό.

Δύο καταφανέστατές περιπτώσεις πέναλτι πάνω σε Βαζούρα και Κότσα στις οποίες έκλεισε τα μάτια.
Δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή στον Βαζούρα για θέατρο παρότι ο ποδοσφαιριστής δεν ζήτησε ποτέ τίποτα απλά έκανε το λάθος να πέσει κάτω από το μαρκάρισμα του αντιπάλου.
Επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακά μας Σπύρο Μηνά στην τελυταία φάση του αγώνα από την οποία προήλθε και η ισοφάριση όταν αντίπαλος επιθετικός συγκρούστηκε μαζί του εντός μικρής περιοχής και ενώ μπλόκαρε τη μπάλα.

Να προσθέσουμε σε όλα αυτά ότι:
Κιτρινίστηκαν 8 ποδοσφαιριστές της ομάδας μας
Ενώ, σε ενστάσεις μας, ότι αντίπαλος παίχτης δέχτηκε δύο φορές κίτρινη κάρτα χωρίς να αποβληθεί, αρνήθηκε να μας δείξει την κάρτα του στην οποία ήταν σημειωμένοι οι παίχτες που κιτρινίστηκαν.

Και όλα αυτά με το γνωστό ειρωνικό και προκλητικό του ύφος προς τους ποδοσφαιριστές.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε τα κίνητρα αυτής της διαιτησίας αλλά φαντάζει απίθανο κάποιος άνθρωπός είτε είναι διαιτητής είτε όχι να κάνει τέτοια λάθη και να κάνει ότι δεν είδε τέτοιες παραβάσεις.

Να ευχαριστήσουμε την φίλη ομάδα του Τριταϊκού για την φιλοξενία της και επιφυλασσόμαστε για το δεύτερο γύρο
Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια των υποχρεώσεών της.

Υ.Γ.: Φάνηκε να υπάρχει άνθρωπος στο γήπεδο με κάμερα. Αν βιντεοσκοπούσε το ματς καλό για τον “άρχοντᔨτης αναμέτρησης Κο Καλύβα θα ήταν να κάψει αυτό το βίντεο!!!”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Το πανόραμα στους 2 ομίλους... Α΄ΟΜΙΛΟΣ Τη νίκη της αγωνιστικής…
Cresta Posts Box by CP