Κύπελλο: Παναχαϊς-Περιβόλα 0-4 (ρεπορτάζ)

0

Εύκολη πρόκριση για Περιβόλα…

Η Περιβόλα αντιμετώπισε το περασμένο Σάββατο τη νεανική Παναχαίδα του Κώστα Κραβαριώτη, για λογαριασμό της 1ης φάσης του Κυπέλλου και χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση από τον αντίπαλο επικράτησε με το ευρύ 4-0.

Η ομάδα του Χρήστου Ακαρέπη αποτελεί ποιοτικό και δυνατό σύνολο στην φετινή Γ’ ΕΠΣΑ και η πρόβα τζενεράλε πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος ήταν επιτυχημένη. Τα γκολ των “πράσινων” σημείωσαν οι Χρήστος Παπαδιονυσίου (2) και Μιχάλης Κυριτόπουλος (2), που βρήκαν δίχτυα από μία φορά σε κάθε ημίχρονο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Παναχαΐς (Κραβαριώτης): Ντάρλας, Νικολακόπουλος, Δημητρουλόπουλος, Στάμος, Σμυρνής, Χαλιλόπουλος, Βασιλόπουλος, Κανούσι (85′ Αποστολόπουλος), Ζήσης, Καλαμπόκας (46′ Βέλιου), Σπάθαρης (60′ Αντωνακόπουλος)
Περιβόλα (Ακαρέπης): Κολλαΐτης, Πέττας, Χριστόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Λυκούδης, Ρεντζής, Τσεκούρας, Κουραχάνης, Χαρμαντάς, Παπαδιονυσίου, Κυριτόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Άρης Σουδενείκων πρωταγωνιστεί και φέτος... Ο Άρης Σουδενείκων πανηγύρισε…
Cresta Posts Box by CP