Έκανε σεφτέ ο Φωστήρας σε ματσάρα

0

Ο Φωστήρας Οβρυάς επικράτησε επί του Ατρόμητου Πατρών με 2-1, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, που είχε 3 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Λαμπρόπουλος με 2 γκολ οδήγησε τις “κουκουβάγιες” στην πρώτη τους νίκη για φέτος. Ο έμπειρος επιθετικός σκόραρε στο 55΄και στο 64΄με πέναλτι, με τον Αθανασόπουλο να μειώνει στο 80′ για τον Ατρόμητο, που υπέστη την πρώτη του αποτυχία.

Δοκάρι σε ανάποδο ψαλιδάκι είχε ο Σπύρος Αθανασόπουλος, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ατρόμητου και αν η μπάλα έβρισκε τον στόχο θα μιλούσαμε για το γκολ της σεζόν στην Α΄ ΕΠΣΑ.

Οι συνθέσεις…

Φωστήρας (Αλεξανδρόπουλος): Αντωνόπουλος, Νίκας, Σκιαδάς, Χαϊκάλης, Μέρελης, Γελάσιος, Νταφογιάννης, Πανόπουλος, Σουβαλιώτης (78΄ Καραμπελιάς), Αποστόλου (89΄Ξυπολιάς), Λαμπρόπουλος (82΄Τζίφας)

Ατρόμητος (Πεφάνης): Σουτζόγλου, Χριστόπουλος, Τσάμης (52΄Σπυρόπουλος), Ρουγκάλας, Μανθόπουλος, Μαργώνης, Τζελέπης (68΄Ζήσι), Παπαγεωργίου, Μπελεζάκης (79΄ Παπαστεργίου), Αθανασόπουλος, Μπινιέρης

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μετά την ισοπαλία στον Ριόλο με τον Άρη Πατρών, ο…
Cresta Posts Box by CP