Πανμοβριακός: Επιστροφή στις νίκες και κορυφή

0

Μετά την ισοπαλία στον Ριόλο με τον Άρη Πατρών, ο Πανμοβριακός επανήλθε στο δρόμο των επιτυχιών (1-0 τη Νίκη) και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με συγκάτοικο την Αναγέννηση Πατρών.

Το τέρμα που έκρινε την συνάντηση το πέτυχε ο νεαρός Κουλούρης στο 39΄, ενώ ο Δημόπουλος απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Νίκου Γραμματικόπουλου στο 17΄. Ο Αντώνης Σαρρής των γηπεδούχων έσπασε τον καρπό του, γεγονός που σημάδεψε δυσάρεστα την αναμέτρηση.

Οι συνθέσεις…

ΝΙΚΗ ΠΡ. (Ν. Πατρώνης – Ράντος): Δημόπουλος, Πολύδωρος, Σμπόρας, Γ. Χαλκιόπουλος (48΄ Ξύδης), Σαρρής (62΄ λ.τ. Πατρώνης), Καϊμακάς, Μουστάκας (55΄ Δήμας), Χριστοδουλόπουλος (46΄ Αυγέρης), Βέρρας, Διαμαντόπουλος, Καταβάτης.
ΠΑΝΜΟΜΒΡΙΑΚΟΣ (Σπυρόπουλος): Ζήγκος, Κάτσενος, Χριστόπουλος, Σπανός, Αντωνόπουλος, Α. Λιάκος, Παπαγεωργακόπουλος, Γραμματικόπουλος (92΄ Σκόνδρας), Κουλούρης (71΄ Μπακάλης), Φωτόπουλος (62΄ Γ. Λιάκος), Νιφορόπουλος (79΄ Μητρόπουλος).

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Αναγέννηση Πατρών συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα της…
Cresta Posts Box by CP