Α΄κατηγορία: Οι εκτιμήσεις της εκπομπής “ΓκολκαιPicknRoll” για την 4η στροφή!

0
Με ντέρμπι στον 1ο  (Αχαιός-Ατρόμητος) και 2ο όμιλο (Κεραυνός-Νίκη) πορεύεται η δράση της φετινής Α΄κατηγορίας, όπου θα συμπληρωθεί το 4ο κομμάτι του παζλ.

Η εκπομπή του ΣΚΑΪ Πάτρας 89.4 (Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, 17:00-18:00) “ΓκολκαιPicknRoll” δίνει τις εκτιμήσεις της για την 4η στροφή, όπως παρουσιάστηκαν και στη σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή.

Υ.Γ.: Δεν έχουμε σκοπό να θίξουμε καμία ομάδα, σαν topikonews.gr και σαν “ΓκολκαιPicknRoll”.

Δεν υπάρχει προτίμηση ή κάτι άλλο απέναντι σε κάποια ομάδα και οι εκτιμήσεις γίνονται με βάση την φόρμα, το προσωπικό ένστικτό και γενικότερα λαμβάνοντας υπόψη πολλούς παράγοντες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομίλων και οι εκτιμήσεις: (4Η αγωνιστική)

Α΄όμιλος

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/10 (στις 16:30)

Λιμνοχώρι- Πανμοβριακός (Λιμνοχωρίου- Χρονάς): Είναι ντέρμπι και μπορούν να συμβούν τα πάντα. 3Χ3 μετρά ο Πανμοβριακός, από σπουδαίο «2» με τον Αστέρα Τσουκαλείκων προέρχεται το Λιμνοχώρι. Θα έχουμε νικητή. 1ή2

Αναγέννηση Πατρών- Δόξα Νιφορ. (Ζαρουχλείκων- Τηλιγάδας): Ψάχνεται ακόμα η νεανική Αναγέννηση που δεν έχει πόντο, ενώ η Δόξα Νιφορείκων πήρε τα πάνω της με το 2-0 επί του Δία στο Σαραβάλι. Μπορεί ακόμα μία νίκη. 2.

Εθνικός/Πολύτεκνος Πατρών- Δίας (Κ.Ζάρρας- Μέρμηγκας): «Καίγονται» για τη νίκη. Ο Εθνικός θα έχει νέο προπονητή (Β.Καραβίας), ενώ ο Δίας θέλει να ρεφάρει την ήττα από την Δόξα Νιφορείκων και καλείται να αντιδράσει. Χ.

Ίκαρος Πετρωτού- Πήγασος Μπεγ.  (Πετρωτού- Αθανασόπουλος): Σε καλή κατάσταση ο Πήγασος, που μετράει μόνο νίκες. Σπουδαία εμφάνιση για τον Ίκαρο και σημαντικό Χ με τον Ατρόμητο στα Ζαρουχλέικα. Θα γίνει μάχη, αλλά πιστεύω στους «βυσσινί». 2.

Πάτρα 2005- Δόξα Χαλανδρίτσας (19:00- Α.Κάνιστρας- Ρουμπάνης): Η Πάτρα 2005 έχει καλό υλικό, αλλά ακόμα δεν έχει κάνει σεφτέ. Την 1η νίκη από την άλλη, πήρε η Δόξα Χαλανδρίτσας από την Αναγέννηση με 2-0. Δύσκολο ματς και εδώ. 1.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/10  (στις 16:30)

Αχαιός Σαρ.- Ατρόμητος Πατρών (Κ.Ζάρρας- Φωκάς): Το ντέρμπι της αγωνιστικής στον όμιλο. Αμφότεροι προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα και ένα «τρίποντο» θα δώσει ψυχολογική ώθηση, σε όποιον τα καταφέρει. 1ή2.

Αστέρας Τσουκαλ.- Δόξα Παρ. (αναβολή)

 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/10 (στις 16:30)

Δαβουρλής- Θύελλα Αιγίου (Αγυιάς- Σαφαρίκας): Χωρίς νίκη ο Δαβουρλής, αλλά δεν είναι τόσο κακός. Η Θύελλα Αιγίου χάνει δυναμική μακριά από το Αίγιο, αλλά είναι αξιόλογη ομάδα. Ντέρμπι, αλλά πιστεύω μπορεί τη νίκη ο Δαβουρλής. 1.

Αιγείρα/Ακράτα- Ηρακλής Πατρών (Ακράτας- Παπαδόπουλος): Χωρίς βαθμό μέχρι ώρας και οι δύο, οπότε το μεταξύ τους παιχνίδι είναι σημαντικό. Βελτιωμένη εικόνα για τους Ακρατινούς, παρά την ήττα με 2-1 από τον Αετό Πατρών. Πάμε με την έδρα. 1.

Αναγέννηση Ψαθ.- Άνω Καστρίτσι (Ρίου- Ανδριανός): Ντέρμπι νεοφώτιστων που έχουν δείξει καλά στοιχεία και έχουν πολλά περιθώρια για βελτίωση. Αναμένεται μεγάλη μάχη και λογικά το τρίποντο θα κριθεί στο νήμα. Καθαρή «τριπλή», θα πάω στο Χ.

Κεραυνός Α.Β.- Νίκη Πρ.  (Θ.Χρυσανθόπουλος- Φωκάς): Ντέρμπι και πάλι στο «Θ.Χρυσανθόπουλος». Ο Κεραυνός έπαιξε με ελλείψεις, αλλά νίκησε 2-1 τον Άρη και η Νίκη συνεχίζει με 3Χ3 και πολύ καλή παρουσία. Ένας μόνο θα συνεχίσει το απόλυτο. 1Χ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/10 (Στις 16:30)

ΑΠΟ Αρόης- Πάτραι (Πετρωτού- Σαμαρτζής): Υπάρχει φαβορί και είναι οι φιλοξενούμενοι, που θα φτάσουν εύκολα στην 4η νίκη τους. 2.

Άρης Πατρών- Καλάβρυτα (Α.Κάνιστρας- Μαχαίρας- Μουστάκας): Ο Άρης μετράει 2 σερί ήττες και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, για να μην χάσει άλλο έδαφος. Τα Καλάβρυτα έχουν καλή ψυχολογία με 2 σερί νίκες, αλλά θα πάω με την έδρα. 1.

Αετός Ρίου- Αετός Πατρών (Ρίου- Καλύβας): Δύσκολη αποστολή για τον Αετό Πατρών, που μετράει μόνο νίκες. Ο Αετός Ρίου είναι καλοδουλεμένη ομάδα και παίζει με άγνοια κινδύνου, οπότε μπορεί να κάνει την «ζημιά». 1ή2.

 

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ:

Α΄ΟΜΙΛΟΣ (σε 3 αγωνιστικές)

1 Πήγασος Μπεγ. 9

2 Πανμοβριακός 9

—————————–

3 Δόξα Παρ. 9

4 Ατρόμητος Π. 7

5 Αχαιός Σαρ.  6

6 Αστέρας Τσουκαλ. 6

7 Λιμνοχώρι 6

8 Δόξα Χαλανδρ.  3

9 Δίας 3

—————————

10 Δόξα Νιφορ. 3

11 Ίκαρος Πετρωτού 1

12 Πάτρα 2005 0

13 Εθνικός/Πολύτεκνος 0

———————————-

14 Αναγέννηση Π.  0

 

Β΄ΟΜΙΛΟΣ (σε 3 αγωνιστικές)

1 Κεραυνός Α.Β. 9

2 ΑΠΣ Πάτραι 9

—————————–

3 Νίκη Πρ. 9

4 Αετός Πατρών 9

5 Αετός Ρίου 6

6 Άνω Καστρίτσι 6

7 Καλάβρυτα 6

8 Άρης Πατ. 3

9 Θύελλα Αιγίου 3

—————————

10 Αναγέννηση Ψαθοπ. 3

11 Δαβουρλής 0

12 Αιγείρα/Ακράτα 0

13 Ηρακλής Πατ. 0

———————————-

14 ΑΠΟ Αρόη 0

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Έγινε πριν από λίγο στα γραφεία της ΕΠΣ Αχαϊας και…
Cresta Posts Box by CP