Α΄κατηγορία: Το πρόγραμμα και οι εκτιμήσεις της 3ης αγωνιστικής!

0
Συνεχίζεται αυτό το σαββατοκύριακο η δράση στην Α΄κατηγορία και τα παιχνίδια στους 2 ομίλους συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Όπως και στην εκπομπή “ΓκολκαιPicknRoll”, που σε λίγες ημέρες θα εκπέμπει ραδιοφωνικά για 4η σεζόν, έτσι και φέτος, θα κάνουμε τις καθιερωμένες προβλέψεις για την εκάστοτε αγωνιστική, σε ένα άρθρο που πάντα έχει απήχηση και μας το ζητήσατε και φέτος.

Υ.Γ.: Δεν έχουμε σκοπό να θίξουμε καμία ομάδα, σαν topikonews.gr και σαν “ΓκολκαιPicknRoll”. Δεν υπάρχει προτίμηση ή κάτι άλλο απέναντι σε κάποια ομάδα και οι εκτιμήσεις γίνονται με βάση την φόρμα, το προσωπικό ένστικτό και γενικότερα λαμβάνοντας υπόψη πολλούς παράγοντες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομίλων και οι εκτιμήσεις: (3Η αγωνιστική)

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο 10/10  (στις 16:30)

Πανμοβριακός- Πάτρα 2005 (Ριόλου- Φωκάς): Ο Πανμοβριακός έχει μπει δυνατά με 2στα2 και η έδρα του είναι «όπλο». Η Πάτρα 2005 έχασε στις λεπτομέρειες από Λιμνοχώρι και Αστέρα Τσουκαλείκων και θέλει να πάρει ψυχολογία με καλή εμφάνιση και θετικό αποτέλεσμα. Πιθανό να μετρήσει η εμπειρία. 1.

Δόξα Χαλανδρίτσας- Αναγέννηση Πατ. (Χαλανδρίτσας- Πράνταλος): Χωρίς πόντο και οι δύο ομάδες, αν και οι γηπεδούχοι έχουν δείξει καλύτερα στοιχεία και άξιζαν κάτι καλύτερο στην ήττα από τον Δία. Η Αναγέννηση Πατρών είναι νέα και άπειρη ομάδα και προς το παρόν δεν πείθει. 1.

Πήγασος Μπεγ.- Εθνικός/Πολύτεκνος (Α.Κάνιστρας- Μαχαίρας-Μουστάκας): Ο Πήγασος μετράει 2στα2 και ήταν ξανά καλός στο 3-0 στην έδρα της Δόξας Νιφορείκων. Ο Εθνικός/Πολύτεκνος Πατρών ήταν μαχητικός και βελτιωμένος, παρά την ήττα από τον Ατρόμητο με 3-2 και θα παλέψει και σήμερα. 1 αλλά το ματς θα είναι δύσκολο για τους «βυσσινί».

Ατρόμητος Πατ.- Ίκαρος Πετρωτού (Ζαρουχλείκων- Γιαννόπουλος): Εδώ υπάρχει φαβορί και είναι οι γηπεδούχοι. Νίκησαν δύσκολα τον Εθνικό/Πολύτεκνο, αλλά έκαναν το 2Χ2 και συνεχίζουν. Ο Ίκαρος είναι ομάδα με πολλά παιδιά της Ακαδημίας και αναζητά προσαρμογή στα «σαλόνια». 1.

Δόξα Παρ.- Αχαιός Σαρ. (Παραλίας- Σαφαρίκας): Το ντέρμπι του 1ου ομίλου για την 3η στροφή. Αμφότεροι έχουν μπει με νίκες και δείχνουν πολύ συμπαγή σύνολα, έχοντας ποιότητα στα ρόστερ τους. Θεωρώ ότι θα γίνει πολύ δυνατό παιχνίδι, οι άμυνες ίσως έχουν προτεραιότητα και πιστεύω ότι στο τέλος θα έχουμε νικητή. 12 (Δ.Ε.)

Κυριακή 11/10 (στις 16:30)

Δίας- Δόξα Νιφορ.  (Κ.Ζάρρας- Καλύβας): Ο Δίας με ανατροπή στο 88΄πήρε τη νίκη από την Δόξα Χαλανδρίτσας και έσπασε το ρόδι. Η Δόξα Νιφορείκων προέρχεται από ήττες με Ατρόμητο εκτός και Πήγασο εντός και θα προσπαθήσει για θετικό αποτέλεσμα. Αμφίρροπο ματς και εμπεριέχει πολύ ισοπαλία. 1Χ.

Αστέρας Τσουκ.- Λιμνοχώρι (Βραχνείκων- Παπαδόπουλος): Ο Αστέρας κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα ως ώρας και πήρε παλικαρίσια νίκη εκτός με την Πάτρα 2005, χάρη σε πέναλτι του Καραχάλιου στο 62΄. Το Λιμνοχώρι νίκησε την Πάτρα 2005 και έχασε από την Δόξα Παραλίας στην έδρα του και δίνει το πρώτο εκτός έδρας. Καλές ομάδες και οι δύο, αλλά ίσως δεν ηττηθούν οι «νερατζούρι» του Σ.Αθανασόπουλου. 1Χ.

 

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο 10/10 (στις 16:30)

Άνω Καστρίτσι- Θύελλα Αιγίου (Ρίου- Πετρόπουλος): 1 νίκη και 1 ήττα μετρούν οι αντίπαλοι. Το σύνολο του Βασίλη Μπαλατή έχασε από το Πάτραι με 3-0, ενώ το αντίστοιχο του Κυριάκου Αθανασίου εκμεταλλεύτηκε την έδρα με τον Ηρακλή Πατρών και επικράτησε με 3-0. Πολύ καλό παιχνίδι και οι προβλέψεις είναι δύσκολες. 1Χ.

ΑΠΣ Πάτραι- Δαβουρλής (Πετρωτού- Καμζόλας): Φαβορί οι γηπεδούχοι, που μετρούν 2 νίκες και έχουν υψηλές βλέψεις, με έμπειρες μονάδες. Ο Δαβουρλής υπέστη εντός έδρας ήττα από τα Καλάβρυτα και θέλει να αντιδράσει, αλλά ο αντίπαλος είναι σε φόρμα. 1.

Αετός Πατρών- Αιγείρα/Ακράτα (Αγυιάς- Ανδριανός): Και εδώ η έδρα έχει τον πρώτο λόγο. Ο Αετός Πατρών πανηγύρισε στο 92΄με γκολ του Παπαδιονυσίου (2-1 την Αναγέννηση Ψαθοπύργου) και θέλει να «τριτώσει» το καλό απέναντι στην Αιγείρα/Ακράτα, που ακόμα ψάχνεται, αν και δεν έχει τόσο κακό ρόστερ και αναμένεται βελτίωση. 1.

Κεραυνός Α.Β.- Άρης Πατρών (Θ.Χρυσανθόπουλος- Χρονάς): Ντέρμπι στον 2ο όμιλο για την 3η πράξη του πρωταθλήματος. Ο Κεραυνός είναι πολύ δυνατός και στοχεύει στην κορυφή, όπως και ο Άρης, ο οποίος διαθέτει ικανό σύνολο και μάλιστα θέλει να αποδείξει ότι η ήττα από την Νίκη Προαστίου ήταν μία κακή παρένθεση. Αναμένεται υψηλό τέμπο και ματσάρα. 12 (Δ.Ε.)

Καλάβρυτα- ΑΠΟ Αρόη (18:00- Καλαβρύτων- Μέρμηγκας): Τα Καλάβρυτα πέτυχαν μεγάλη νίκη στην Πάτρα επί του Δαβουρλή και η Αρόη δεν πατάει καλά, έχοντας πολλά νέα και άπειρα παιδιά. Λογικά 1.

Νίκη Προαστίου- Αετός Ρίου (19:00- Προαστίου- Καδδάς): Αμφίρροπη μάχη και εδώ. Η Νίκη με ανατροπή λύγισε τον Άρη με 2-1 και δείχνει πολύ σκληρή και δεμένη. Θετικά δείγματα γραφής και για τον Αετό Ρίου, που μετράει 2 νίκες με Ψαθπύργο στο Ρίο και Αιγείρα/Ακράτα εκτός. 1Χ.

Κυριακή 11/10 (στις 16:30)

Ηρακλής Πατ.- Αναγέννηση Ψαθ.  (Πετρωτού- Ασπρουλόπουλος): Αμφότεροι έχουν μπει στην αφετηρία με 2 ήττες και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Αναμένεται σκληρό παιχνίδι και ενδέχεται ο νικητής να κριθεί στις λεπτομέρειες. Χ2.

Οι Βαθμολογίες των 2 ομίλων:

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

Η Βαθμολογία (σε 2 αγωνιστικές)

1 Πήγασος Μπεγ. 6

2 Αχαιός Σαρ.  6

—————————–

3 Πανμοβριακός 6

4 Αστέρας Τσουκαλ. 6

5 Δόξα Παρ. 6

6 Ατρόμητος Π. 6

7 Δίας 3

8 Λιμνοχώρι 3

9 Πάτρα 2005 0

—————————

10 Δόξα Νιφορ. 0

11 Δόξα Χαλανδρ.  0

12 Εθνικός/Πολύτεκνος 0

13 Ίκαρος Πετρωτού 0

———————————-

14 Αναγέννηση Π.  0

 

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

Η Βαθμολογία (σε 2 αγωνιστικές)

1 Κεραυνός Α.Β. 6

2 ΑΠΣ Πάτραι 6

—————————–

3 Αετός Πατρών 6

4 Αετός Ρίου 6

5 Νίκη Πρ. 6

6 Άρης Πατ. 3

7 Θύελλα Αιγίου 3

8 Άνω Καστρίτσι 3

9 Καλάβρυτα 3

—————————

10 Δαβουρλής 0

11 Αιγείρα/Ακράτα 0

12 Αναγέννηση Ψαθοπ. 0

13 Ηρακλής Πατ. 0

———————————-

14 ΑΠΟ Αρόη 0

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τα Ροίτικα (Β΄ΕΣΚΑ-Η) και τρεις ομάδες από την Α2 ΕΣΚΑ-Η…
Cresta Posts Box by CP