Αγοράκης: “Με κρατάνε ακόμα τα πόδια μου”

0
Σεφτέ με έμπειρη και σημαντική μεταγραφή έκανε ο Αστέρας Λεοντίου, αφού χθες ανακοίνωσε τον 44χρονο πορτιέρο Κώστα Αγοράκη.

Ο Αγοράκης είχε σταματήσει την περυσινή σεζόν και βρέθηκε στον πάγκο του Αχαιού Σαραβαλίου ως βοηθός του Σοφοκλή Παναγόπουλου.

Ωστόσο δέχθηκε πιέσεις, ούτως ώστε να φορέσει ξανά τα γάντια του, με τους «πράσινους» να τον πείθουν, αν και ο Κώστας δεν ήθελε πολύ, για να επανέλθει κάτω από τα γκολπόστ.

«Ένιωθα πως δεν με γέμιζε μόνο το κομμάτι της προπονητικής. Μου έλειπε που δεν αγωνιζόμουν και νιώθω ότι ακόμα με κρατάνε τα πόδια μου. Ο Αστέρας Λεοντίου ήταν η κατάλληλη επιλογή και ευχαριστώ τον Αποστόλη Νικολόπουλο που με έπεισε να αγωνιστώ ξανά.

Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας» ήταν τα λόγια του στη «Match» ως ποδοσφαιριστής πλέον του νεοσύστατου Αστέρα, ο οποίος έχει υψηλές βλέψεις στην 2η σεζόν του στην Γ΄ κατηγορία.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Δεν μας έκανε το χατίρι χθες, αφού πέρασαν τα οβερ…
Cresta Posts Box by CP