Ντέρμπι στα ημιτελικά του κυπέλλου Αγγλίας

0

Δεν μας έκανε το χατίρι χθες, αφού πέρασαν τα οβερ σε Λίμπερετς και Βίγκο, αλλά θέλαμε ακόμα ένα γκολ στο Νόριτς και έτσι χάσαμε το απόλυτο για 1 γκολ. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, εκ νέου με προτεραιότητα τα γκολ και η βασική επιλογή εστιάζεται ξανά στο Κύπελλο Αγγλίας και στην αναμέτρηση της Λέστερ με την Τσέλσι.

Λέστερ- Τσέλσι

Η Λέστερ υποδέχεται την Τσέλσι στο King Power και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν της Σίτι με 2-1 και έχουν πολύ καλή ψυχολογία, ενώ οι “αλεπούδες” έμειναν στο 0-0 εντός έδρας με την Μπράιτον και συνεχίζουν να προβληματίζουν, παρότι βρίσκονται στην 3η θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

Το ματς αναμένεται να έχει ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν, με τους Μπρένταν Ρότζερς και Φρανκ Λάμπαρντ να παρατάσσουν βασικούς στον αγωνιστικό χώρο. Πάμε στο γκολ γκολ.

Μίλαν- Ρόμα

Η Μίλαν έχει πάρει τα πάνω της μετά την καραντίνα. αφού επικράτησε της Λέτσε στο “Βία Ντελ Μάρε” με 4-1 και έδειξε βελτιωμένη.

Η Ρόμα δυσκολεύτηκε από την Σαμπντόρια, αλλά με ηγέτη τον Τζέκο λύγισε τους Γενοβέζους με 2-1 και μπήκε με το “δεξί” μετά την πανδημία.

Κοινό στοιχείο ότι σκοράρουν με ευκολία, αλλά και ότι δέχονται γκολ στα περισσότερα φετινά παιχνίδια τους, έχοντας προβλήματα στα μετόπισθεν. Αυτό το στοιχείο θεωρώ ότι θα παίξει ρόλο απόψε στο “Σαν Σίρο”. Γκολ γκολ μαζί με οβερ 2.5

Άρης- ΠΑΟΚ

Πληγωμένοι και οι δύο, αφού μεσοβδόμαδα αποκλείστηκαν από τον τελικό Κυπέλλου, ο μεν Άρης από την ΑΕΚ και ο δε ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό.

Το κίνητρο είναι στο μέρος των φιλοξενούμενων, που κυνηγούν την 2η θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά υπάρχει μεγάλη απογοήτευση και “μουρμούρα” για τον Αμπέλ Φερέιρα και τους παίκτες.

Στον αντίποδα, ο Άρης έχασε την πρόκριση στον τελικό από τον Λιβάγια και στις λεπτομέρειες και θα είναι σίγουρα επηρεασμένος, αλλά κάθε ντέρμπι με τον συμπολίτη έχει ιδιαιτερότητες, οπότε ίσως βγάλει εγωισμό. Αξίζει το αμφίσκορο.

ΠΗΓΗ

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε χθες η ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και οι…
Cresta Posts Box by CP