Τεχνικό team από «άλλον πλανήτη»

0
Ο  Αετός Ρίου ανέβηκε στην Α΄κατηγορία, υλοποιώντας έναν στόχο που κυνηγούσε διακαώς τα τελευταία χρόνια και έτσι η όρεξη άνοιξε ακόμα περισσότερο.

Για να λέμε του στραβού το δίκιο, οι «κιτρινόμαυροι» κινούνται με μεθοδικά βήματα και εξαιρετικό προπονητικό επιτελείο, ενώ αριθμούν 130 αθλητές σε όλα τα τμήματα και πλέον θέλουν να κάνουν την διαφορά και στο σκέλος των ακαδημιών.

Φυσικά στο ανδρικό τμήμα ο Αντώνης Ζήκος (UEFA B- φωτογραφία) συνεχίζει το έργο του και στα «σαλόνια», αφού η δουλειά του ήταν εξαιρετική και στέφθηκε με την άνοδο.

Ο Μιχάλης Γεωργόπουλος (UEFA C) θα είναι προπονητής στην Κ16 και άμεσος συνεργάτης του Ζήκου στην «πρώτη» ομάδα, ενώ ο Νότης Παολίνος (UEFA B) θα επωμιστεί την ευθύνη των Κ14 και Κ12. Ο Χρήστος Γιαννούλης (UEFA C) θα προπονεί τις ομάδες Κ10 και Κ18, ενώ ο βασικός γκολκίπερ Κώστας Καραλής θα παρακολουθήσει στο προσεχές μέλλον την σχολή προπονητών UEFA C και παράλληλα θα είναι συνεργάτης του Γεωργόπουλου στην ομάδα Νέων των «κιτρινόμαυρων».

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Σεφτέ με έμπειρη και σημαντική μεταγραφή έκανε ο Αστέρας Λεοντίου,…
Cresta Posts Box by CP