Αναγέννηση Πατρών- Δαβουρλής 3-2

0

Η Αναγέννηση Πατρών συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας, αφού ξεπέρασε και το εμπόδιο του μαχητικού Δαβουρλή με 3-2.

Το σκορ άνοιξε ο Σπανός στο 4′ και στο 22΄ο Καραχάλιος διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του Λαδόπουλου. Οι “κοκκινόμαυροι” μείωσαν στο σκορ στο 29΄ με τον Λιμάτσι και στο 34΄ο Τσίφας έδωσε ξανά “αέρα” δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.

Στο 66΄ο Φλωρόπουλος νίκησε τον Τζουραμάνη, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα και παρέμειναν στους 3 βαθμούς, με την Αναγέννηση να συγκατοικεί στην κορυφή με τον Πανμοβριακό, έχοντας μαζέψει 10 πόντους, με 3 νίκες και 1 ισοπαλία.

Οι συνθέσεις…

Αναγέννηση Π. (Σχοινάς): Τζουραμάνης, Καραχάλιος, Παναγόπουλος, Ιωάννου, Καταρτζόπουλος, Ορφανίδης (90΄Πανταζόπουλος), Σπανός, Βουτσινάς (77΄Χριστοδουλόπουλος), Αρφαράς, Τσίφας (63΄Γιάννη), Κατσαρέλιας (85΄Σταθόπουλος)

Δαβουρλής (Κατριμπούζας): Κοκοτσής, Πρέμπτο, Κοτσιάι (74΄Μπούρσαλης), Μανούσος, Κωνσταντόπουλος (46΄Λαζαρίδης), Βετούλας, Λιμάτσι, Κούστας, Κουλούρης (62΄Στάμος), Ζαφειράκης (80΄Τσότρας), Φλωρόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Την ήττα από τον Φαραϊκό γνώρισε ο Πήγασος Πατρών στο…
Cresta Posts Box by CP