Αχαϊκή- Κεραυνός Αγ.Β. 0-1: Οι συνθέσεις του φιλικού στην Κάτω Αχαΐα

0
Το Σάββατο (19/8) η Αχαϊκή φιλοξένησε τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου στο Δημοτικό Στάδιο της Κάτω Αχαΐας και οι δύο ομάδες έδειξαν θετικά δείγματα γραφής, αν και είμαστε ακόμα στην αρχή και τα πόδια των παικτών ήσαν σφιγμένα.

Η Αχαϊκή έχει κάνει πολλές μεταγραφές, ενώ ο Κεραυνός έχασε τους κομβικούς Τρίγκα, Ντόμα και Κούστα, αλλά κινήθηκε αστραπιαία και κάλυψε τα κενά που προέκυψαν με ποιοτικές προσθήκες.

Τελικά η πλάστιγγα έγειρε στο μέρος των φιλοξενούμενων, που πήραν τη νίκη γοήτρου με τον Αγγελή να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Καϊμακά στο 8ο λεπτό.

Ο Κεραυνός ευχαρίστησε την Αχαϊκή για την άψογη φιλοξενία και θα ανταποδώσει ανάλογα, όταν οι δύο ομάδες αναμετρηθούν στο «Θ.Χρυσανθόπουλος».

Οι συνθέσεις:

Αχαϊκή (Ν.Λουμπαρδέας): Κωνσταντινόπουλος, Κλήσης, Πλέγας, Μαρκεζίνης, Κόκκινος, Βαλογιάννης, Ντόμας, Φωτόπουλος, Σουρανής, Καζαντζής, Μπαλασόπουλος.

Έπαιξαν και οι Κουτρούμπας, Σ.Μπίκος, Κ.Μπίκος, Καούρης, Κανελλόπουλος, Χρυσανθόπουλος, Καρίτσας, Νιφόρας, Πανίτσας, Παπαδόπουλος, Νιφόρας, Ζωής, Ηλιόπουλος, Γεωργακόπουλος.

Κεραυνός Αγ. Βασιλ. (Χ.Ράντος): Μποσγανάς, Βερβίτας, Τασσόπουλος, Μπάδας, Σαρρής, Κουραχάνης, Αγγελής, Πρέμπτος, Φλωρόπουλος, Αργυρόπουλος, Καϊμακάς.

Έπαιξαν και οι Τσεγγενές, Κωσταράκης, Στασινός, Ντεντόπουλος, Χριστόπουλος, Κάνιστρας, Σοφιανός, Κάσσας, Γλυκός, Φερτάκης.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ξεκινούν πλέον τα φιλικά προετοιμασίας για τις ομάδες της Α’ κατηγορίας. Σήμερα υπάρχουν…
Cresta Posts Box by CP