Α2 ΕΣΚΑ-Η: Ο απόηχος και οι πρωταγωνιστές της 13ης στροφής

0
Ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό στην κανονική διάρκεια της Α2 ΕΣΚΑ-Η και η 13η στροφή επεφύλαξε συγκινήσεις και αμφίρροπες μάχες.

Πάμε να δούμε μέσα από το «μικροσκόπιο» του topikonews.gr τους πρωταγωνιστές, τον απόηχο, τα στατιστικά και τα σημεία αναφοράς της 13ης αγωνιστικής:

Ο Πρωταγωνιστής: Δημήτρης Παναγόπουλος (ΑΕ Αγυιάς): Ο έμπειρος γκαρντ μαζί με τον Ανδρέα Αλεξόπουλο οδήγησαν την Αγυιά στην εκτός έδρας νίκη με τον σκληροτράχηλο Πήγασο. Ο Παναγόπουλος τελείωσε τον αγώνα με 24 πόντους και 6 εύστοχα τρίποντα.

2 νίκες γηπεδούχων, 4 νίκες φιλοξενούμενων

Το «βαρόμετρο»: Ο Γιάννης Καλλίγας με 22 πόντους και 6 τρίποντα ήταν ο πρωταγωνιστής στο σπουδαίο «2» του Προφήτη Ηλία/ΠΑΟΚ επί του Πανωλενειακού, σκοράροντας σχεδόν τους μισούς πόντους της πατρινής ομάδας.

Η καλύτερη επίθεση: Οι 77 πόντοι της Αγυιάς κόντρα στον Πήγασο.

Η καλύτερη άμυνα: Ο Προφήτης Ηλίας/ΠΑΟΚ δέχθηκε 38 πόντους από τον Πανωλενειακό.

Το ματς: Κρόνος- ΝΕΠ 45-57: Το ματς ήταν κακό σε θέαμα, αλλά είναι σημαντικό το «2» της ΝΕΠ, αφού με αυτό εδραιώθηκε στην ζώνη των πλέι-οφ και έπαιζε απέναντι στον Κρόνο Πατρών, που κυνηγάει την 5άδα.

Το στατιστικό: Τα Αστέρια Αχαϊας νίκησαν στην Γαστούνη τον Αιγέα με 68-48. Οι 48 πόντοι των νικητών προήλθαν από τους Σέρμπο (25) και Τσομάνι (23).

Το (+): Η νίκη της ΕΑ Παραλίας επί της Κρήνης ΄97 της έδωσε βαθιά ανάσα στην προσπάθεια που καταβάλλει για παραμονή.

Το (-): Ο Αιγέας Γαστούνης ολοκλήρωσε το πρώτο μισό της κανονικής διάρκειας με 0-12 και είναι αδύναμος κρίκος στην τρέχουσα Α2.

Ο προπονητής: Ο Νίκος Μενούνος άλλαξε την ψυχολογία στον πάγκο του Προφήτη Ηλία/ΠΑΟΚ. Δεύτερη σερί νίκη στην δύσκολη έδρα του Πανωλενειακού και πλέον οι «μαυροπράσινοι» βρίσκουν εκ νέου ρυθμό και πατήματα.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Άνοιξε η αυλαία στην 15η στροφή της Β΄ΕΠΣΑ κατηγορίας και…
Cresta Posts Box by CP