Γ΄Εθνική (αφιέρωμα): Οι «26» της Αχαΐας

0
Η νυν Γ΄Εθνική και πάλαι ποτέ πανίσχυρη Δ΄Εθνική, όπου γίνονταν μεγάλες μάχες και ο ανταγωνισμός «χτυπούσε κόκκινο» έχει άρωμα Αχαΐας.

Την μερίδα του λέοντος διατηρεί η Αχαϊκή με 30 συμμετοχές και ακολουθεί ο Παναιγιάλειος, ο οποίος τη νέα σεζόν θα φτάσεις τις 19 παρουσίες. Την τριάδα κλείνει ο ιστορικός Α.Π.Σ. Πάτραι, που έχει βρεθεί στο εν λόγω πρωτάθλημα σε 16 αγωνιστικές περιόδους.

Με όνομα «βαρύ»

Μπορεί φέτος να αγωνιζόταν στα γήπεδα της Β΄κατηγορίας, έχοντας συγχωνευτεί με τον Πολύτεκνο, αλλά ο Εθνικός Πατρών καταγράφει 13 συμμετοχές και ο Άρης Πατρών έχει αγωνιστεί σε 11 σεζόν, έχοντας δυνατές αναμνήσεις.

Η Θύελλα του χρόνου θα πιάσει την ομάδα των Προσφυγικών, αφού φέτος διέγραψε την 10η σεζόν της στην Γ΄Εθνική και ο Διαγόρας Βραχνεϊκων θα προετοιμαστεί για την 9η φορά στην κατηγορία.

Με 8 εμφανίσεις βρίσκουμε το Ζαβλάνι και τον Ατρόμητο Λάππα, στις 7 έφτασε ο Εθνικός Σαγείκων που δυστυχώς παραμένει ανενεργός, ενώ η Αστραπή Ψαροφαίου έχει αγωνιστεί σε τέτοιο επίπεδο με 5 παρουσίες.

Από 3 μετράει ο Αχιλλέας Καμαρών, στις 2 έχουμε τους Τριταιϊκό, Φωστήρα Οβρυάς, ΑΕΚ Πατρών και από 1 παρουσία συντηρούν Παναχαϊκή, Πατραϊκός, Πανμοβριακός, Εθνικός Αιγίου, Αχιλλέας/Εθνικός Αιγιαλείας, Ατρόμητος Ζαρουχλείκων, Πήγασος Μπεγουλακίου, Άγιος Δημήτριος, Διακοπτό, Αχιλλέας Πατρών και Πανμοβριακός.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Αρκετά δυνατά παιχνίδια αλλά και παιχνίδια με παγίδες επιφυλάσσει το…
Cresta Posts Box by CP