Στοίχημα: Αξία στο αμφίσκορο του “Γεντί Κουλέ”

0

Αρκετά δυνατά παιχνίδια αλλά και παιχνίδια με παγίδες επιφυλάσσει το κυριακάτικο κουπόνι στο στοίχημα, οπότε οι επιλογές πρέπει να είναι μετρημένες. Φυσικά και σήμερα θα πάμε με τριάδα και δυνατό σημείο απορρέει από την μάχη της ΑΕΚ, που καλείται να ξεπεράσει το σκληροτράχηλο εμπόδιο του ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

 

ΟΦΗ- ΑΕΚ

Αδίκησε τον εαυτό του ο ΟΦΗ στο πρώτο ματς των πλέι-οφ με τον Άρη στο “Κ.Βικελίδης”, παρότι ηττήθηκε με 3-1, αφού προηγήθηκε από νωρίς, αλλά στη συνέχεια δεν κατάφερε να “πατήσει” σε αυτό το προβάδισμα.

Η ΑΕΚ απέσπασε ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό (1-1), ο οποίος προηγήθηκε στο 61΄με τον Μακέντα και στο 75΄ο Λιβάγια έφερε το ματς στα ίσια. Με “2” απόψε θα ξεπεράσει τον ΠΑΟΚ, που δεν πέρασε το “τριφύλλι” χθες στο ΟΑΚΑ (0-0) και έτσι θα βρεθεί στο +2 από τους “ασπρόμαυρους”, περνώντας στην 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το παιχνίδι θα είναι “ανοικτό”, αφού οι Κρητικοί δεν έχουν να χάσουν κάτι και θα παίξουν ελεύθερα. Η Ένωση θέλει μόνο νίκη και το θετικό είναι ότι δεν αντιμετωπίζει απουσίες, οπότε ο Μάσιμο Καρέρα έχει όλα τα “όπλα” στην φαρέτρα του. Γκολ γκολ σε αξιόλογη απόδοση.

To ΟΦΗ- ΑΕΚ παίζει με 0% γκανιότα* στον Stoiximan

 

Μπρόντμπι- Άαρχους

Η Μπρόντμπι ηττήθηκε από την Άαλμποργκ εκτός έδρας με 3-2 από την Χόρσενς και η κανονική διάρκεια στην Α΄Δανίας έκλεισε με αρνητικό τρόπο.

Από την άλλη, η Άαρχους ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-2 από την Άαλμποργκ και τέθηκε εκτός τελικού Κυπέλλου, οπότε ίσως είναι επηρεασμένη αρνητικά. Στην πρεμιέρα των πλέι-οφ δεν θέλει με τίποτα να ηττηθεί, αφού διατηρεί την 3η θέση.

Οι δύο αντίπαλοι σκοράρουν εύκολα, αλλά στην άμυνα έχουν προβλήματα και σήμερα αμφότεροι θέλουν αποτέλεσμα. Έχει λογική το σενάριο να δούμε πολλά γκολ. Στηρίζουμε το οβερ.

 

Ολυμπιακός- Άρης

Ο Ολυμπιακός πέρασε από την Τούμπα, κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ με το γκολ του Ελ Αραμπί και θέλει 7 βαθμούς στις εναπομείνασες στροφές των πλέι-οφ, για να πανηγυρίζει το πρωτάθλημα.

Ο Άρης με ανατροπή και ορεξάτη εμφάνιση, λύγισε εντός έδρας τον ΟΦΗ με 3-1 και πάει με καλή ψυχολογία στο Φάληρο. Συν τοις άλλοις, οι “κιτρινόμαυροι” διατηρούν καλές σχέσεις με τους γηπεδούχους και θα παίξουν ελεύθερα, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στο βασικό σχήμα από τον Ένινγκ.

Το παιχνίδι θα έχει φάσεις και λογικά καλό τέμπο και έτσι θα εμπιστευτούμε τα πολλά γκολ. Πάμε στο οβερ 2.5

ΠΗΓΗ

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Χάλια ήταν χθες η συγκομιδή της στήλης μου, αφού δεν…
Cresta Posts Box by CP