Εμβόλιμη Α κατηγορίας: Ο απόηχος και οι πρωταγωνιστές

0

Εμβόλιμη αγωνιστική είχαμε την Τετάρτη (22/3) στα γήπεδα της Α’ κατηγορίας, την 20η συνολικά.

Πάμε να δούμε τα σημεία αναφοράς και τους πρωταγωνιστές.

Α’ Όμιλος

1 άσσος, 2 ισοπαλίες, 3 διπλά

11 γκολ σε 6 παιχνίδια (1.8 μέσο όρο)

Ο MVP: Ο Γιάννης Σκεπετάρης σκόραρε για ακόμα μια αγωνιστική και η Θύελλα Πατρών πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Δόξας Νιφορεΐκων.

Η νίκη: Ο Δίας πήρε σημαντική νίκη επί του Αχαιού και πλέον ελπίζει σε είσοδο στα πλέι-άουτ, αφού αναθάρρησε στο ψυχολογικό κομμάτι.

Το ματς: Είχε ρυθμό και αρκετές φάσεις, αλλά δεν προέκυψε νικητής στα Βραχνέικα. Η Αχαϊκή προηγήθηκε στο πρώτο μέρος, αλλά ο Διαγόρας έμεινε όρθιος στην επανάληψη

Το γεγονός: Ο Ατρόμητος Λάππα νίκησε τον Ίκαρο στην Λακκόπετρα και παραμένει αήττητος στον 2ο Γύρο με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες.

 

Β’ Όμιλος

4 άσσοι, 2 ισοπαλίες, 0 διπλά

10 γκολ σε 6 παιχνίδια (1.6 μέσο όρο)

Ο MVP: Ο Σταματέλος βρήκε δίχτυα στο 93ο λεπτό και η Πάτρα 2005 πανηγύρισε τη νίκη στο ντέρμπι επιβίωσης με αντίπαλο τον Πανιώνιο Αχιλλέα.

Η νίκη: Η Νίκη Προαστείου πήρε βαθιά ανάσα και βρέθηκε εκτός πλέι-άουτ, μετά την μεγάλης σημασίας νίκη επί του Πήγασου με 3-0.

Το ματς: Ήταν ντέρμπι με τα όλα του. Ο Άρης προηγήθηκε, αλλά ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου πήρε τη νίκη στην επανάληψη και με ανατροπή.

Το γεγονός: Μεγάλη μάχη αναμένεται για την πρωτιά στον όμιλο. Ο Παναιγιάλειος δεν κατάφερε να νικήσει στην Ακράτα, αλλά μείωσε στον πόντο από τον πρωτοπόρο Άρη, μετά την ήττα του στον Άγιο Βασίλειο.

Το μεταξύ τους ντέρμπι ίσως κρίνει πολλά.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία στην 21η στροφή της…
Cresta Posts Box by CP