Θύελλα Αιγίου-Λέων Αλισσού 4-1

0

Η Θύελλα Αιγίου μπορεί να μην είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο παρουσίασε το καλό της και γνωστό ανταγωνιστικό προφίλ και επικράτησε με 4-1 επί του Λέοντα Αλισσού, που δίνει μάχη για την παραμονή του, αλλά στην Άβυθο δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να προηγήθηκαν στο σκορ με τον Μπενέτο (30′), ωστόσο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (47΄) ο Σωτηρόπουλος έφερε το σκορ σε απόλυτη ισορροπία. Στην επανάληψη, ο Γκοτσόπουλος, που είχε περάσει σαν αλλαγή έκανε το 2-1 στο 60΄και στο 77΄ο Καραμήτσος “κλείδωσε” την 11η νίκη των γηπεδούχων.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Νταλάκος στο 83΄, με την Θύελλα να παίρνει το 8ο “τρίποντο” σε εντός έδρας παιχνίδι και τα “λιοντάρια” να έχουν πλέον συγκάτοικο στην 13η θέση τον Απόλλωνα Εγλυκάδας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓ.: Πράσινος, Σακελλαρόπουλος, Δημόπουλος, Λαλαής (69′ Γ.Παξιμάδης), Μακρυγιαννάκης, Καραμήτσος, Γιαννόπουλος, Διαμαντόπουλος (71′ Νταλάκος), Σωτηρόπουλος, Μάζης, Δαυλας (56΄Γκοτσόπουλος)

ΛΕΩΝ: Βέρρας, Καλιάμης, Μπαρμπούνης, Νικολόπουλος, Ράθωσης (70΄Δρούσκας), Τραχάνης, Μητσώνης, Ανδρικόπουλος (46΄Βλάντι), Ξυπολιάς, Μπενέτος (75′ Χριστόπουλος), Λαζανάς

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου συνεχίζει να κάνει το καθήκον του…
Cresta Posts Box by CP