Μενέλαος Κουμάκης: “Ματς διαφορετικά από τα προηγούμενα”

0

Ο γκαρντ της Παναχαϊκής, Μενέλαος Κουμάκης, έχει συνεισφέρει σημαντικά στην φετινή πορεία της ομάδας του και πάντοτε δίνει τον καλύτερο εαυτό του, παλεύοντας για το καλό των “κοκκινόμαυρων”.

Πάμε να δούμε τι δήλωσε για την αποψινή σύγκρουση με την ΕΑΠ στο κλειστό του Αγίου Διονυσίου.

“Αρχίζουν λοιπόν οι τελικοί. Δύο το πολύ 3 παιχνίδια εντελώς διαφορετικά από τα προηγούμενα. Ως Παναχαϊκή έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα με την βοήθεια του κόουτς και των βοηθών, ώστε όλη η προσπάθεια και οι κόποι της σεζόν να ανταμειφθούν.
Η ΕΑΠ είναι ομάδα με πολύ ενέργεια και μεγάλη αυτοπεποίθηση. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε κανέναν. Εμείς πρέπει να υπερκαλύψουμε αυτή την ενέργεια και χωρίς άγχος να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του κόουτς. Θα είναι ένα ντέρμπι και ελπίζω στο τέλος να βγούμε νικητές, έτσι ώστε να πάμε στο επόμενο παιχνίδι με στόχο να πανηγυρίσουμε την άνοδο μαζί με τον κόσμο μας, που μας στηρίζει από την αρχή της χρονιάς και σίγουρα θα είναι και στους τελικούς στο πλευρό μας.”
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Μάνος Φωτιάδης από πέρυσι πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία με τα…
Cresta Posts Box by CP