Ολοκληρώνει το ρόστερ της η Δόξα Παραλίας

0
Με προτεραιότητα να διατηρήσει ακέραιο τον βασικό κορμό των 2 τελευταίων χρόνων της η ομάδα της Δόξας Παραλίας μπαίνει στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας με σταθερό πλάνο και με υψηλές βλέψεις, έχοντας παράλληλα ως κέρδος την αγωνιστική ομοιογένεια της.

Στον πάγκο θα συνεχίσουν το έργο τους, οι Γιάννης Γεωργιτσόπουλος και Θόδωρος Λαμπρόπουλος, αφού πέρυσι το άφησαν ημιτελές, μιας και το πρωτάθλημα αρκέστηκε σε 6 αγωνιστικές, μέχρι να μπει «λουκέτο», ελέω της πανδημίας.

Όσον αφορά τώρα στα μεταγραφικά μέτωπα της ομάδας, αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα η προσθήκη του υψηλόσωμου φορ, Νίκου Μπουρλάκη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ηλεία με την φανέλα της Δόξας Νέας Μανωλάδας, έχοντας περάσει από αρκετές ομάδες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αχαΐας.

Επιπλέον αναμένεται να γίνει ακόμα μία δυνατή κίνηση στην γραμμή κρούσης, αν και εφόσον αποχωρήσει από το ρόστερ ο πολύτιμος Ανδρέας Σπανός. Οι πιθανότητες προς το παρόν είναι μοιρασμένες, αλλά άμεσα θα ξεκαθαρίσει η περίπτωση του Σπανού.

Από εκεί και πέρα ο Μπουρλάκης θα αντικαταστήσει επί της ουσίας τον Μάριο Σπυρόπουλο, ο οποίος μετακομίζει στον Ατρόμητο Πατρών και από το ήδη υπάρχον έμψυχο υλικό έχουν παραμείνει οι Χιωτέλης, Βγενόπουλος, Νικολακόπουλος, Νίκας και ο αρχηγός Λαζανάς, ενώ στην ανδρική ομάδα θα ανέλθουν και έτερα ταλαντούχα παιδιά των υποδομών, όπως έγινε και την περυσινή σεζόν.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Φώτης Γεωργαντόπουλος είχε προτάσεις από Γ΄Εθνική και SL2, αλλά…
Cresta Posts Box by CP