Παναχαϊκή: Η 25άδα που πάει Καρπενήσι

0

Η Παναχαϊκή αναχωρεί αύριο για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και θα παραμείνει εκεί για 20 ημέρες.

Η αποστολή του Σωκράτη Οφρυδόπουλου απαρτίζεται από 25 άτομα. Από τους “παλιούς” θα δώσουν το παρών οι Βρονταράς, Β.Σούλης, Χαλκιάς, Μακρυδημήτρης, Γκίνο, Λουμπαρδέας, Μαστραντωνάκης, Κωνσταντακόπουλος, Στεργίδης, Πολίμος, Αργυρόπουλος, Μπιτσάκος, Σπανός, Πολυχρόνης, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Μωραίτης, Κωνσταντακόπουλος, Παταπης, Μπαμπούνης και από τους “νέους” οι Αντωνακόπουλος, Σωτηράκος, Κυνηγόπουλος, Αγουρίδης, Μπουτζίκος, Μασούρας, Μουστακόπουλος.

Ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Μπούτιβας θα ενσωματωθεί μέσα στην εβδομάδα με την υπόλοιπη ομάδα, καθότι αισθάνεται ενοχλήσεις. Την αποστολή της Παναχαϊκής θα συνοδεύσουν 15 άτομα τεχνικό και βοηθητικό προσωπικό, ενώ επικεφαλής της θα είναι ο γενικός αρχηγός Τάκης Κυριακόπουλος. Η ομάδα θα καταλύσει στο ξενοδοχείο “Μοντάνα” και αύριο το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση επί Καρπενησιώτικου εδάφους.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Παναγιώτης Καπερώνης ενώνεται απόψε με τα δεσμά του γάμου,…
Cresta Posts Box by CP