Στοίχημα: “Πόλεμος” για Νάπολι και Ίντερ

0

Χάλια ήταν χθες η συγκομιδή της στήλης μου, αφού δεν είχαμε αμφίσκορο στο Γιουβέντους-Μίλαν και το Σπόρτινγκ-Πάσος πήγε σε χαμηλό τέμπο (1-0), οπότε ούτε στην Λισαβόνα επιβεβαιώθηκαν τα πολλά γκολ. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, σε ένα Σάββατο από τα συνηθισμένα στο κουπόνι, αφού τα πρωταθλήματα επέστρεψαν και με μεγάλη μάχη στο “Σαν Πάολο”.


Νάπολι- Ίντερ

Η Γιουβέντους περιμένει αντίπαλο τον τελικό του Κόπα Ιτάλια και η Νάπολι υποδέχεται απόψε την Ίντερ στην ρεβάνς της νίκης της στον 1ο ημιτελικό με σκορ 1-0.

Έχει το προβάδισμα, αλλά η απραξία των τριών μηνών δεδομένα θα επηρεάσει τους δύο μονομάχους και δεν περιμένουμε υψηλό ρυθμό, τουλάχιστον στο πρώτο μέρος. Από την άλλη, η Ίντερ διαθέτει ποιότητα στην επιθετική γραμμή της και καλείται να βρει δίχτυα, για να επιδιώξει την πρόκριση, ενώ δεν έχει σημαντικές απουσίες.

Αναμένεται σκληρό παιχνίδι και η πρόκριση θα κριθεί στο νήμα και στις προσωπικότητες των ποδοσφαιριστών. Χ2 και οβερ 1.5 γκολ στο παιχνίδι.

Τώρα καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram


Βόλφσμπουργκ- Φράιμπουργκ

Η Βόλφσμπουργκ κυνηγάει την έξοδο στην Ευρώπη, όπως και η Φράιμπουργκ, η οποία όμως βρίσκεται στο -4 από την 6η θέση.

Βέβαια οι φιλοξενούμενοι πήραν σπουδαία νίκη εντός έδρας επί της Γκλάντμπαχ και απέδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό φεγγάρι και έτοιμοι να τα δώσουν όλα για τον στόχο τους. Με 1-0 στην έδρα της Βέρντερ επικράτησε η Βόλφσμπουργκ και κρατάει την τύχη στα χέρια της, ενώ σκοράρει με συνέπεια και στην άμυνα έχει βελτιωθεί αισθητά.

Αμφότεροι θα κάνουν φάσεις και αν υπάρξει ευστοχία θα δούμε γκολ στο ματς, αφού το κίνητρο είναι σημαντικό και στις δύο πλευρές. Πάμε στο γκολ γκολ.


Μαγιόρκα- Μπαρτσελόνα

Η Πριμέρα Ντιβιζιόν επέστρεψε και η Μπαρτσελόνα είναι στην κορυφή και στο +2 από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μαγιόρκα θα δώσει μάχη για την παραμονή, ευρισκόμενη στις θέσεις του υποβιβασμού, αλλά απόψε κρίνεται ακραίο να πάρει κάτι από το ματς, αφενός γιατί υπάρχει διαφορά ποιότητας και αφετέρου γιατί η παράδοση κόντρα στους “μπλαουγκράνα” είναι αποκαρδιωτική.

Για τους Καταλανούς επανήλθε ο Λουίς Σουάρες και αυτό είναι πολύ σημαντικό, δεν υπάρχουν κομβικές ελλείψεις και οι φιλοξενούμενοι εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν το “τρίποντο”. Πάμε στο “2” μαζί με οβερ 2.5

ΠΗΓΗ

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Επιτέλους η μπάλα θα κυλήσει και στα γήπεδα της Αγγλίας,…
Cresta Posts Box by CP