Στοίχημα: Δεν πιστεύουν την Λίμπερετς οι book

0

Μια χαρά μας πήγε το στοίχημα σαββατοκύριακο, αφού η στήλη μου προέβλεψε τα 5 από τα 6 σημεία που είχε δώσει για εσάς, αλλά μας “χάλασε” το 2ο σερί ταμείο της Κυριακής η Ριέκα, που έκανε μεγάλη ανατροπή από το 0-2 και έριξε στο καναβάτσο με 3-2 την Όσιγιεκ, με το σκορ να ξεφεύγει. Σήμερα πάμε χαλαρά με δυάδα από Τσεχία και Ισραήλ.

Γιάμπλονετς- Λίμπερετς

Άσχημο ως τραγικό ήταν το βράδυ που πέρασε στην έδρα της πρωτοπόρου Σλάβια Πράγας η Γιάμπλονετς, αφού ηττήθηκε με το “βαρύ” 5-0 και έγινε έρμαιο στις διαθέσεις του αντιπάλου της.

Θέλει να συνέρθει απόψε, αλλά πέφτει πάνω στην ανεβασμένη Λίμπερετς, η οποία λύγισε εντός την Σλόβακο με 3-1 και συνεχίζει με 2 σερί επιτυχίες, δείχνοντας καλή εικόνα και ότι παίρνει ξανά τα πάνω της. Βέβαια στην άμυνα συνεχίζει να “μπάζει”, αλλά μπροστά κάνει πολλές φάσεις και βρίσκει δίχτυα με ευχέρεια. Κάτι που μπορεί και η Γιάμπλονετς, αλλά μένει να δούμε πως θα διαχειριστεί την “5αρα” του Σαββάτου. Πάμε στο Χ2 και οβερ 1.5  γκολ στον αγώνα.


Χαποέλ Τελ Αβίβ- Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ

Η Χαποέλ πέτυχε τη νίκη της πρεμιέρας στα πλέι-οφ της Α΄Ισραήλ, αφού πέρασε θριαμβευτικά από την έδρα της πανίσχυρης Μακάμπι Χάιφα με 2-1 και έδειξε ότι μπήκε δυναμικά και χωρίς άγχος, αφού δύσκολα θα πάρει κάτι από την διαδικασία.

Από την άλλη, ναι μεν η Μπεϊτάρ παραμένει στην 3η θέση, αλλά σκόνταψε εντός πάνω στον σκόπελο της Χαποέλ Μπερ Σεβά, που απέσπασε σημαντική ισοπαλία (1-1) και φρέναρε τους γηπεδούχους.

Από την μία η Χαποέλ έχει φουλ ψυχολογία και θέλει να πάρει το σκαλπ της Μπεϊτάρ και από την άλλη το σύνολο από την Ιερουσαλήμ καλείται να απαντήσει στην γκέλα της 1ης στροφής με “διπλό”. Αναμένονται γκολ και υψηλό τέμπο. Πάμε στο γκολ γκολ της bet365

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Οι Χρήστος Γερολυμάτος και Δημήτρης Ξηνταρόπουλος αποχώρησαν μετά από 2…
Cresta Posts Box by CP