Στοίχημα: Οι προτάσεις της Τρίτης

0

Τσάμπιονς Λιγκ και Ευρωλίγκα περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι και το topikonews.gr έχει ξεχωρίσει τρία παιχνίδια για όσους θέλουν να ποντάρουν.

Παναθηναϊκός- Φενερμπαχτσε Τζέιμς οβερ 12.5:

Πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας και είναι δύσκολο να ορίσεις τον νικητή, παρότι ο Παναθηναϊκός έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω ΟΑΚΑ. Θα ποντάρω στον Μάικ Τζέιμς, που σε τέτοια παιχνίδια βγαίνει μπροστά και αναμένεται να έχει και απόψε ηγετικό ρόλο.

Λέστερ- Ατλέτικο Μαδ.  γκολ-γκολ:

Στην ρεβάνς του 1-0 υπέρ της Ατλέτικο, οι γηπεδούχοι έχουν πολλά προβλήματα απουσιών στο κέντρο της άμυνας και αναγκαστικά κάποια στιγμή θα πρέπει να βγουν από το καβούκι τους. Δύσκολα να μην βρει γκολ η Ατλέτικο στην πολύπαθη άμυνα των Εγγλέζων, οπότε το αμφίσκορο έχει αξία.

ΡΕΑΛ Μ.- Μπάγερν Μονάχου οβερ 3.5:

Με 2-1 επικράτησε την περασμένη εβδομάδα η ΡΕΑΛ μέσα στο άνδρο της Μπάγερν, αλλά σήμερα οι Βαυαροί θα έχουν στην κορυφή της επίθεσής τους τον Λεβαντόφκσι και κανένας δεν μπορεί να υποτιμήσει μία τέτοια μεγάλη ομάδα. Αξίζει το οβερ 3.5, αφού η Μπάγερν δεν έχει άλλη επιλογή από το να παίξει ανοιχτά.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τις δικές του ευχαριστίες για την διοργάνωση της 5ης Γιορτής…
Cresta Posts Box by CP