Στοίχημα: Συντηρητικό ημίχρονο στο Τίχι

0

Μετρημένες είναι οι επιλογές μας στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος και έτσι αναγκαστικά θα κινηθούμε σε ρηχά νερά και χωρίς ιδιαίτερα ανοίγματα, αφού το σαββατοκύριακο ξεκινούν τα πρωταθλήματα σε Ελλάδα και Ισπανία και τα πράγματα θα είναι πιο ευνοϊκά. Για σήμερα η Β΄Πολωνίας κρύβει μία δυνατή απόδοση.

Τίχι- Ζαγκλέμπιε

Επανέναρξη στην 1η κατηγορία της Πολωνίας ή αλλιώς Β΄Εθνική της Πολωνίας και το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι αμφίρροπο, άρα αναμένεται κλειστό ματς τουλάχιστον στο πρώτο μέρος. Κάτι να βρουν οι ομάδες τα πατήματα τους και κάτι που δεν θέλουν να γευτούν την πικρία της ήττας, αναμένεται ένα παιχνίδι προσεγμένο με ιδιαίτερο βάρος στην άμυνα.

Βέβαια η Τίχι δεν ήταν σε καλή κατάσταση μέχρι την διακοπή, σε αντίθεση με την Ζαγκλέμπιε που έκανε κάποιες σημαντικές νίκες, αλλά παίζει πάντοτε με άγνοια κινδύνου και συνήθως την πατάει. Περιμένω αναγνωριστικό πρώτο ημίχρονο και δύσκολα θα πάρουν ρίσκα οι δύο ομάδες. Πάμε στο Χ ημίχρονο.


Μπενφίκα- Τοντέλα

Οι 2 κολλητές ισοπαλίες με Μορεϊρένσε εντός και Σετουμπάλ εκτός έφεραν την Μπενφίκα στην 2η θέση και η Πόρτο πέρασε από πάνω, οδηγώντας τα νήματα στην κορυφή.

Οι “Αετοί της Λισαβόνας” δεν θέλουν να σκέφτονται ενδεχόμενο νέας γκέλας και η Τοντέλα είναι ο κατάλληλος αντίπαλος, για να μπουν με το “δεξί” στην Πριμέιρα Λίγκα, με το πέρας της πανδημίας και την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι δεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό, ούτε όμως κοιτάζουν για ψηλότερα, αλλά δύσκολα θα πάρουν κάτι απόψε, αφού υπάρχει διαφορά ποιότητας με τον αντίπαλο. Πάμε στον 1 μαζί με οβερ 2.5 στην Bet365

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/64114/polwnia-prognostika-04-06-2/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Και η Α1 ΕΣΚΑ-Η διάνυσε τα 20 βήματα μέχρι να…
Cresta Posts Box by CP