Στοίχημα : Όσο ζει ελπίζει η Λάτσιο

0

Ατυχία είχαμε χθες, αφού το ταμείο χάθηκε στις λεπτομέρειες. Η Χιρόνα λύγισε με 1-0 την Σαραγόσα και δεν επιβεβαιώθηκαν τα 2-3 γκολ, με το οβερ στο Εσμπιεργκ να περνάει με άνεση. Στην σημερινή Τριάδα στο στοίχημα θα δώσουμε βάση στο Λάτσιο- Μίλαν.

Λάτσιο – Μίλαν

Η Λάτσιο κυνηγάει τον τίτλο, όντας στο μείον 4 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους που οδηγεί την κούρσα στο Καμπιονάτο.

Έχει βρει ξανά πατήματα και το 2-1 στην έδρα της Τορίνο έδωσε ξανά πνοή στην ομάδα του Σιμονε Ιντζάγκι. Πλήγμα ότι απόψε θα λείπει ο πρώτος σκόρερ Τσιρο Ιμόμπιλε.

Στον αντίποδα η Μίλαν έκανε πισωγύρισμα με την Σπαλ εκτός έδρας και έμεινε στο 2-2, βγάζοντας ξανά τα γνωστά της προβλήματα στην άμυνα. Διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη, αλλά αν δεν πάρει αποτέλεσμα ο κλοιός θα αρχίσει να σφίγγει. Πάμε στο 1Χ μαζί με οβερ 1.5. γκολ στο ματς.

 

ΟΦΗ- ΠΑΟΚ

Ανοίγει η αυλαία στον 2ο Γύρο των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 1 και ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Το κίνητρο φυσικά είναι στην μεριά των φιλοξενούμενων, που ήταν κάκιστοι με την ΑΕΚ και ηττήθηκαν δίκαια στην Τούμπα με 2-0, χάνοντας την 2η θέση.

Οι Κρητικοί το πάλεψαν χωρίς άγχος στο Φάληρο και ηττήθηκαν με 2-1 από τον Ολυμπιακό, ενώ παίζουν χωρίς άγχος και ελεύθερα, οπότε δύσκολα θα δώσουν έμφαση στην άμυνα και αναμένεται καλός ρυθμός και πολλές φάσεις εκατέρωθεν. Ο ΠΑΟΚ ωστόσο αν χάσει… χάθηκε. 2 και οβερ 1.5 γκολ στον αγώνα. 

Τσελσι- Γουότφορντ

Αντίθετοι βίοι στην φετινή Πρεμιερ Λιγκ, αλλά το κινητρο είναι υψηλό.  Από την μία η Τσελσι κυνηγάει την έξοδο στο Τσαμπιονς Λιγκ και από την άλλη η Γουότφορντ παλεύει για να επιβιώσει στην κατηγορία, όντας στο συν 1 από τις επικίνδυνες θέσεις.

Οι Λονδρέζοι ηττήθηκαν από την Γουεστ Χαμ εκτός με 3-2 και οι φιλοξενούμενοι λύγισαν εντός από την Σαουθάμπτον με 3-1, έχοντας πάλι πολλά κενά στην άμυνα. Αξία στο οβερ. 

ΠΗΓΗ

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τα είδαμε όλα στην La Liga της Ισπανίας και για…
Cresta Posts Box by CP