Αστέρας Τσουκαλείκων-Ατρόμητος Λάππα 2-1: Αυτή η ομάδα έχει “μέταλλο”

0

Σπουδαία νίκη σημείωσε ο Αστέρας Τσουκαλείκων κόντρα στον μαχητικό Ατρόμητο Λάππα με 2-1 και έτσι επανήλθε στις νίκες, έπειτα από την ήττα με τον Αχαιό στο “Κ.Ζάρρας”, διατηρώντας παράλληλα την 2η θέση στο βαθμολογικό πίνακα του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας.

Η ομάδα του Αντώνη Σφυρή είχε δοκάρι στο 20′, σε κεφαλιά του Σολωμού, ωστόσο κατάφερε να προηγηθεί στο 55′, με “δράστη” τον Κότσα. Στο 63′ ο Σολωμός έδωσε αέρα δύο τερμάτων στον Αστέρα, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 90′, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπάμπη Βέρρα. Στο τέλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Αγγελόπουλος του Ατρόμητου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣ.: Τσουραμάνης, Κατριμπούζας, Μητρόπουλος, Βαζούρας, Πάντο, Γιαννακόπουλος, Παρασκευάς, Συνοδινός (65′ Μπαγλανέας), Σολωμός, Κότσα (81′ Κανελλόπουλος), Τζάφα

ΑΤΡ. ΛΑΠΠΑ: Παπαγγελής, Αγγελόπουλος, Κ.Βέρρας (Καλογερόπουλος), Φραγκούλιας (Καρκούλιας), Τριανταφυλλόπουλος, Χ.Βέρρας, Μπουζιώτης, Νικολετάτος (Γιοβάνης), Κουτούλας, Τόγιας, Παναγόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Χρήστος Τσίκας αποχώρησε από τον πάγκο της Νίκης Προαστείου,…
Cresta Posts Box by CP