Α΄κατηγορία (1η): Οι MVP, οι σκόρερς και ο απόηχος της πρεμιέρας!

0
Άνοιξε η αυλαία στην πρεμιέρα της Α΄κατηγορίας με πολλά γκολ στους 2 ομίλους και με παιχνίδια που έκοψαν την ανάσα, παρότι τα φαβορί επιβεβαίωσαν την φήμη τους.

Πάμε να δούμε τους σκόρερς, τους πρωταγωνιστές και τον απόηχο της 1ης αγωνιστικής, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στον φίλαθλο κόσμο και το πρωτάθλημα προμηνύεται…δραματικό!

Α΄ΟΜΙΛΟΣ:

7 νίκες γηπεδούχων

25 γκολ στην 1η αγωνιστική

Το ματς: Συγκλονιστική μάχη διεξήχθη στο Λιμνοχώρι, με την ομώνυμη ομάδα να επικρατεί στο 95΄απέναντι στην Πάτρα 2005 με 3-2. Όλα τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο και το ματς ήταν πραγματικό…θρίλερ!

Η νίκη: Ο Πήγασος έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0 από το 5ο λεπτό, αλλά γύρισε ανάποδα το ματς με την Δόξα Χαλανδρίτσας, ισοφάρισε στο ημίχρονο σε 2-2 και με 3 γκολ στην επανάληψη πήρε τη νίκη με πείσμα.

Οι πρωταγωνιστές:

  • Ο Νίκος Αποσκίτης πέτυχε «καρέ» τερμάτων στο 5-2 του Πήγασου επί της Δόξας Χαλανδρίτσας και αυτό τα λέει…όλα
  • Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος έλυσε τον γόρδιο δεσμό στην άμυνα της Δόξας Νιφορείκων στο 94΄και ο Ατρόμητος δεν είχε απώλεια με το «καλημέρα».
  • Γιώργος Λιάκος, Ανδρέας Σπανός και Ανδρέας Σοφούλης πέτυχαν 2 γκολ έκαστος στις νίκες Πανμοβριακού και Δόξας Παραλίας επί Δία και Ίκαρου Πετρωτού αντίστοιχα. Δύο φορές «χτύπησε» και ο Παπαγιαννόπουλος του Αστέρα Τσουκαλείκων στο 3-0 εις βάρος της Αναγέννησης Πατρών.

Οι σκόρερς:

4 γκολ: Αποσκίτης (Πήγασος Μπεγ.)

2 γκολ: Παπαγιαννόπουλος (Αστέρας Τσουκ.), Λιάκος (Πανμοβριακός), Σοφούλης, Σπανός (Δόξα Παραλίας)

1 γκολ: Κολαίτης (Αστέρας Τσουκ.), Σχοινάς, Χρυσοβέργης (Λιμνοχώρι), Μανθόπουλος, Σταματέλος (Πάτρα 2005), Βαλσαμής (Δίας), Μούτσα, Λαζανάς, Μπαζάρογλου (Αχαιός Σαρ.), Καλογερόπουλος (Πήγασος Μπεγ.), Ζαχαράτος, Κακαρούμπας (Δόξα Χαλανδρ.), Καλομοίρης (Ίκαρος Πετρωτού)

 

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

5 Νίκες γηπεδούχων- 2 νίκες φιλοξενούμενων

24 γκολ στην 1η αγωνιστική

Το ματς: Κεραυνός Αγίου Βασιλείου και Δαβουρλής Κ΄92 έδωσαν μία «παράσταση» στο «Θ.Χρυσανθόπουλος» και εν τέλει οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν με το αγγλικό 5-3.

Η νίκη: Ο Αετός Ρίου πήρε το ντέρμπι των νεοφώτιστων από την Αναγέννηση Ψαθοπύργου με γκολ των Κατσιούρα και Λάγιου, ένα σε κάθε ημίχρονο και μπήκε δυναμικά στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΑ.

Οι πρωταγωνιστές:

  • Ο Παναγιώτης Καραχανίδης και ο Διονύσης Ζαφειρόπουλος πέτυχαν τα 4 γκολ από τα 5 του Κεραυνού στην πρεμιέρα και στη νίκη επί του Δαβουρλή.
  • Ο Νίκος Κουμπουρλής σκόραρε 2 φορές και έχασε και πέναλτι στην ήττα του Δαβουρλή από τον Κεραυνό, αλλά πραγματοποίησε μεστή εμφάνιση.
  • Ντεμπούτο με γκολ στο Πάτραι για τον Ντίνο Φούφουλα, που βρήκε δίχτυα στο 3-0 επί του Ηρακλή Πατρών

Οι σκόρερς:

2 γκολ: Κουνάβης (Άρης Π.), Καραχανίδης, Ζαφειρόπουλος (Κεραυνός), Κουμπουρλής (Δαβουρλής)

1 γκολ: Δασουράς, Γκολφίνος (Άρης Π.), Χαϊράνι, Λάππας (Άνω Καστρίτσι), Σκιαδαρέσης, Φούφουλας, Γιαννόπουλος (Πάτραι), Λάγιος, Κατσιούρας (Αετός Ρίου), Καρακάσης, Χαλκιόπουλος (Αετός Π.), Θεολόγου (Θύελλα Αιγίου), Κούστα (Κεραυνός), Σόντης (Δαβουρλής), Σαμαντάς, Σαρρής (Νίκη Πρ.)

Επιμέλεια: Γιάννης Γεωργακόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Νίκες γηπεδούχων είχαμε στα παιχνίδια που διεξήχθησαν σήμερα στην 1η…
Cresta Posts Box by CP