Α΄κατηγορία (2η-Β Όμιλος): Οι MVP, οι σκόρερς και ο απόηχος!

0
Σημαντικά παιχνίδια και ντέρμπι με επικράτηση της Νίκης Προαστίου με ανατροπή επί του Άρη Πατρών κύλησε η ροή στην 2η πράξη του 2ου ομίλου της Α΄ΕΠΣΑ κατηγορίας.

Πάμε να δούμε τους σκόρερς, τους πρωταγωνιστές και τον απόηχο της 2ης αγωνιστικής, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στον φίλαθλο κόσμο και το πρωτάθλημα προμηνύεται…δραματικό!

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

1 Νίκη γηπεδούχων- 0 ισοπαλίες- 6 νίκες φιλοξενούμενων

22 γκολ σε 7 παιχνίδια (3.14 ανά παιχνίδι)

Το ματς: Ο Αετός Πατρών σκόραρε στο 92΄με τον Παπαδιονυσίου και πήρε σημαντική νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Ψαθοπύργου, που το πάλεψε και λίγο έλειψε να αποσπάσει τον πόντο.

Η νίκη: Η Νίκη Προαστίου πήρε με ανατροπή το ντέρμπι από τον Άρη Πατρών, με γκολ των Ξύδη και Καϊμακά στην επανάληψη και συνεχίζει να αποδεικνύει ότι έχει πολλές δυνατότητες.

Το στατιστικό: Οι 6 από τους 7 φιλοξενούμενους πήραν το τρίποντο. Μόνο η Θύελλα Αιγίου «τίμησε» την έδρα της (3-0 τον Ηρακλή Πατρών).

 

Οι πρωταγωνιστές:

  • Ο Βασίλης Λάγιος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έβαλε σε θέση οδηγού τον Αετό Ρίου στην Ακράτα και οι «κιτρινόμαυροι» επιβλήθηκαν της τοπικής ομάδας με 2-1.
  • Ο Χρήστος Πολύδωρος «έφτιαξε» το γκολ του Ξύδη στο ντέρμπι με τον Άρη Πατρών και ήταν «λίρα εκατό» στο παιχνίδι της Νίκης Πρ.
  • Σημαντικό αποδείχθηκε το γκολ του Χρήστου Παπαδιονυσίου στα «χασομέρια», αφού ο έμπειρος επιθετικός χάρισε την 2η νίκη στο σύνολο του Χάρη Ράντου.

 

Οι σκόρερς:

3 γκολ: Καραχανίδης (Κεραυνός)

2 γκολ: Κουνάβης (Άρης Π.), Ζαφειρόπουλος (Κεραυνός), Κουμπουρλής (Δαβουρλής), Δασουράς (Άρης Π.), Πήλιουρας (Κεραυνός), Λάγιος (Αετός Ρίου).

1 γκολ: Γκολφίνος (Άρης Π.), Χαϊράνι, Λάππας (Άνω Καστρίτσι), Σκιαδαρέσης, Φούφουλας, Γιαννόπουλος (Πάτραι), Κατσιούρας (Αετός Ρίου), Καρακάσης (Αετός Π.), Παπαδιονυσίου (Αετός Π.), Χαλκιόπουλος (Αετός Π.), Λυμπέρης (Αετός Π.), Θεολόγου (Θύελλα Αιγίου), Αρβανίτης (Θύελλα Αιγίου), Τιμοθέου (Θύελλα Αιγίου), Λαμπίρης (Θύελλα Αιγίου), Κούστα (Κεραυνός), Τσάτο (Κεραυνός), Σταυριανόπουλος (Κεραυνός), Καρβούνης (Κεραυνός), Σόντης (Δαβουρλής), Σαμαντάς, Σαρρής (Νίκη Πρ.), Ξύδης (Νίκη Πρ.), Καϊμακάς (Νίκη Πρ.),  Κέφα (Καλάβρυτα), Δημητρακόπουλος (Πάτραι), Γραμματικόπουλος (Πάτραι), Τσίφας (Πάτραι), Κλουκίνας (Αιγείρα/Ακράτα), Σούλι (Αετός Ρίου).

Επιμέλεια: Γιάννης Γεωργακόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Α΄όμιλος προσέφερε συγκινήσεις και στην 2η στροφή της Α΄κατηγορίας,…
Cresta Posts Box by CP