Α΄κατηγορία (2η-Α Όμιλος): Οι MVP, οι σκόρερς και ο απόηχος!

0
Ο Α΄όμιλος προσέφερε συγκινήσεις και στην 2η στροφή της Α΄κατηγορίας, που χαρακτηρίστηκε ως «ημέρα των φιλοξενούμενων», μιας και επικράτησαν οι 6 από τους 7, έναντι των γηπεδούχων.

Πάμε να δούμε τους σκόρερς, τους πρωταγωνιστές και τον απόηχο της 2ης αγωνιστικής, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στον φίλαθλο κόσμο και το πρωτάθλημα προμηνύεται…δραματικό!

Α΄ΟΜΙΛΟΣ:

1 νίκη γηπεδούχων- Ο ισοπαλίες- 6 νίκες φιλοξενούμενων

23 γκολ σε 7 ματς (3.2 γκολ ανά παιχνίδι)

Το ματς: Ο Ατρόμητος Πατρών λύγισε με 3-2 τον Εθνικό/Πολύτεκνο Πατρών, αλλά με δυσκολία, αφού ο αντίπαλος το πάλεψε και έδειξε βελτιωμένος, σε σχέση με την πρεμιέρα και την ήττα από τον Αχαιό στο «Κ.Ζάρρας».

Η νίκη: Η Δόξα Παραλίας πέρασε από την δύσκολη έδρα του Λιμνοχωρίου και έκανε το 2Χ2, διατηρώντας την ψυχολογία της σε υψηλή κλίμακα.

Το στατιστικό: Η Δόξα Νιφορείκων δεν έχει βρει δίχτυα, με το πέρας 2 αγωνιστικών.

 

Οι πρωταγωνιστές:

  • Ο Ανδρέας Σπανός με το γκολ του χάρισε το τρίποντο-χρυσάφι στην Δόξα Παραλίας, που λύγισε το σκληρό Λιμνοχώρι εκτός έδρας.
  • Ο Άκης Κωστής πέτυχε το 2-1 και 3-1 για τον Ατρόμητο Πατρών και ήταν σημείο αναφοράς στην επικράτηση των «πορτοκαλί» επί του Εθνικού/ Πολύτεκνου.
  • Πολύ δυναμικά έχει ξεκινήσει στον Αχαιό Σαραβαλίου ο Ανδρέας Λαζανάς. Βρήκε δίχτυα και με τον Ίκαρο Πετρωτού και έφτασε τα 2 γκολ στο πρωτάθλημα.

 

Οι σκόρερς:

6 γκολ: Αποσκίτης (Πήγασος Μπεγ.)

3 γκολ: Λιάκος (Πανμοβριακός), Σπανός (Δόξα Παραλίας)

2 γκολ: Παπαγιαννόπουλος (Αστέρας Τσουκ.), Σοφούλης (Δόξα Παραλίας), Βαλσαμής (Δίας), Ζαχαράτος (Δόξα Χαλανδρ.), Λαζανάς (Αχαιός Σαρ.), Οικονομόπουλος (Πανμοβριακός), Κωστής (Ατρόμητος Π.)

1 γκολ: Κολαίτης (Αστέρας Τσουκ.), Σχοινάς, Χρυσοβέργης (Λιμνοχώρι), Μανθόπουλος, Σταματέλος (Πάτρα 2005), Μούτσα, , Μπαζάρογλου (Αχαιός Σαρ.), Καλογερόπουλος (Πήγασος Μπεγ.), Κακαρούμπας (Δόξα Χαλανδρ.), Καλομοίρης (Ίκαρος Πετρωτού), Καραχάλιος (Αστέρας Τσουκ.), Παναγιωτόπουλος (Δίας), Παναγιωτόπουλος (Πανμοβριακός), Νιφορόπουλος (Πανμοβριακός), Γκέγκα (Πανμοβριακός), Σπηλιωτόπουλος (Εθνικός Π.), Στουπάκης (Εθνικός Π.), Χριστόπουλος (Ατρόμητος Π.), Παπαδημητρακόπουλος (Πήγασος), Αλποχωρίτης (Αναγέννηση Π.), Κατσαρέλιας (Αναγέννηση Π.), Ανδριέλος (Αχαιός Σαρ.)

 Επιμέλεια: Γιάννης Γεωργακόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Διεξήχθη η 2η αγωνιστική στους 2 ομίλους της Β ΕΠΣΑ…
Cresta Posts Box by CP