Α’ ΕΠΣΑ(3η αγ.): Οι MVP των 8 αναμετρήσεων

0

Πέρασε και η 3η αγωνιστική για το φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ κατηγορίας και μέσα από το μικροσκόπιο του topikonews.gr θα δούμε τους πρωταγωνιστές από τα ματς της εν λόγω στροφής…

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ- ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ 1-0

Και από τις 2 ομάδες είχαν καλή απόδοση αρκετοί παίκτες, ωστόσο εδώ θα ξεχωρίσει ο Μπελεζάκης, αφού το γκολ του έχρισε νικητή τον Ατρόμητο Πατρών και ο νεαρός παίκτης είχε γενικότερα αρκετά καλή παρουσία.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ- ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ 1-1

Μπορεί ο Λυμπέρης να σκόραρε και ο Άρης να πήρε μία πολύτιμη ισοπαλία στον Ριόλο, αλλά αν δεν υπήρχε ο Γιάννης Σπυρόπουλος κάτω από τα δοκάρια των “ερυθρόλευκων” ίσως αυτοί να είχαν ηττηθεί. Έκανε καλές επεμβάσεις σε 3-4 περιπτώσεις και κράτησε όρθια την ομάδα του, που πήρε “χρυσό” πόντο.

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ- ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ  1-3

Με δύο γκολ του Δημήτρη Αθανασόπουλου ο Εθνικός πήρε σαφές προβάδισμα με 2 τέρματα στην δύσκολη έδρα της Δόξας Παραλίας, με τον μέσο των “πολεμιστών” να ηγείται του μεγάλου “διπλού” της ομάδας του.

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ 0-3

“Λίρα εκατό” αποδεικνύεται για την φετινή Αναγέννηση Πατρών η προσθήκη του Ανδρέα Σπανού, που σκόραρε το 0-2 στο 86′ στην αναμέτρηση με το Λιμνοχώρι και “κλείδωσε” τη νίκη. Πέρυσι πολύ καλή σεζόν με την Δόξα Παραλίας και φέτος μετράει ήδη 3 τέρματα σε ισάριθμα ματς με τα χρώματα της ομάδας του Λαδόπουλου.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ- ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ 3-1

Αρκετοί παίκτες του Κεραυνού ήταν καλοί στο νικηφόρο 3-1 επί του Λέοντα Αλισσού, ωστόσο ο Αλέξανδρος Μπουλούμπασης “έσπασε” το ρόδι στο σκοράρισμα για φέτος, αφού θυμίζουμε ότι πέρυσι βοήθησε πολύ με τα γκολ που είχε σημειώσει. Περιμένει πολλά από τον συγκεκριμένο παίκτη στη συνέχεια ο Γιάννης Ζερδεβάς.

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ- ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΟΒΡΥΑΣ 3-0

Ο Ανδρέας Μαντάς “ξεμπούκωσε” στο παιχνίδι με τον Φωστήρα και πέτυχε τα 2 πρώτα γκολ του Αετού για φέτος, ανοίγοντας παράλληλα και τον προσωπικό λογαριασμό του στο σκοράρισμα. Πάντως από τους νικητές πολύ παίκτες απέδωσαν βάσει των δυνατοτήτων τους.

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ- ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ  0-2

Ευχάριστο το γεγονός ότι στο παιχνίδι σκόραρε ο Γιάννης Καϊμακάς και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Και λέμε ευχάριστο γιατί σκόραρε ένα παιδί 15 χρονών και μας αρέσει που πολλές ομάδες και προπονητές δίνουν χρόνο συμμετοχής σε τέτοια παιδιά.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ- ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ 2-0

Ο Γεωργόπουλος είναι ένα μεγάλο “κεφάλαιο” και θα αποτελέσει βαρόμετρο στην φετινή πορεία του Πήγασου, που γενικότερα διαθέτει αρκετά αξιόλογο ρόστερ. Ο πρώην παίκτης της Αχαϊκής άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη για τους “βυσσινί” και ο Κώστας Τσιπιανίτης έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με τρεις νίκες γηπεδούχων ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική της Α1…
Cresta Posts Box by CP