Ερασιτεχνικό: Τεστ αντοχής πριν την…σέντρα!

0
Τα τελευταία τους φιλικά έδωσαν οι ομάδες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, καθώς η πρεμιέρα σε Α΄και Β΄κατηγορία πλησιάζει το ερχόμενο σαββατοκύριακο (26-27/9)…

 Έφτασε η ώρα για δράση σε Α΄και Β΄κατηγορία, αφού οι ομάδες θα ριχθούν στην μάχη το ερχόμενο σαββατοκύριακο 26 και 27 Σεπτεμβρίου, με αμφίρροπα και αξιόλογα παιχνίδια στην πρεμιέρα.

Οι προπονητές δοκίμασαν το διήμερο σχήματα και τακτικές και οδεύουν προς τις τελικές αποφάσεις λίγο πριν την επίσημη σέντρα, αφού οι περισσότερες ομάδες έδωσαν τα τελευταία τους φιλικά και δεν αρκέστηκαν στις προπονήσεις.

Νίκες για Τσουκαλέικα, Λιμνοχώρι και Νίκη Προαστίου!

Την καλή αγωνιστική κατάσταση τους πιστοποίησαν για πολλοστή φορά εν μέσω προετοιμασίας ο Αστέρας Τσουκαλείκων, το Λιμνοχώρι και η Νίκη Προαστίου, οι οποίοι επικράτησαν στις έδρες τους έναντι των αντιπάλων τους σε φιλικά που έδωσαν το Σάββατο.

Ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων επικράτησε του Εθνικού/Πολύτεκνου Πατρών με 3-1 και το πρόσημο ήταν θετικό, όπως και στα διπλά φιλικά με αντίπαλο τον Αετό Πατρών. Για την ομάδα του Σπύρου Αθανασόπουλου ο Παναγιωτόπουλος σκόραρε στο 12΄ και 40΄, ενώ οι φιλοξενούμενοι, που έπαιζαν με αρκετές ελλείψεις βασικών, βρήκαν δίχτυα με τον Μπέξη, για να λήξει το ημίχρονο με 2-1.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Καραχάλιος, που έκλεισε το σκορ στο 55ο λεπτό. Σε καλό απόγευμα βρέθηκε το Λιμνοχώρι, που υποδέχθηκε στην έδρα του τον ισχυρό Ατρόμητο Πατρών. Οι «πράσινοι» του Γιάννη Ζερδεβά ανέτρεψαν τα δεδομένα και η νίκη με 2-1 εκτυλίχθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Ανδρεόπουλος έκανε το 0-1 στο 26΄, ο Λιβάνης ισοφάρισε σε 1-1 και ο Σέρμπος χάρισε τη νίκη γοήτρου στο σύνολο του κάμπου. Η Νίκη Προαστίου ήταν ορεξάτη και το Σάββατο και συνόδευσε τη νίκη (1-0) επί της Δόξας Παραλίας με ωραία εμφάνιση. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες σημειώθηκε στο 28΄ από τον Γαλάνη.

Ματσάρα και συμπεράσματα στην Αγυιά

Χάρμα ιδέσθαι ήταν το φιλικό στο γήπεδο του Πανιώνιου/Αχιλλέα στην Αγυιά, όπου Άνω Καστρίτσι και Αετός Πατρών αναδείχθηκαν ισόπαλοι σε ένα χορταστικό 3-3. Βασίλης Μπαλατής και Χάρης Ράντος έμειναν ικανοποιημένοι από την επιθετική λειτουργία των ομάδων τους, αλλά παράλληλα προβληματίστηκαν με την παρουσία στα μετόπισθεν, που χρήζουν βελτίωσης, αν και ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς. Στο 15΄ο Ασημακόπουλος άνοιξε το σκορ και ο Αετός ισοφάρισε στο 44΄με τον Λυμπέρη.

Στην επανάληψη ο Χαϊράνι ανέλαβε δράση (55΄και 60΄) δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στο Άνω Καστρίτσι και τελικά οι «κιτρινόμαυροι» αντέδρασαν ξανά με Λυμπέρη (77΄) και Μαρκόπουλο (90΄).

Σε ετοιμότητα Κεραυνός και Άρης

Σε πλήρη ετοιμότητα έδειξε η ομάδα του Άρη Πατρών στο τελευταίο φιλικό με το Δρέπανο στο «Α.Κάνιστρας», όπου επικράτησαν με 3-1.

Το συγκεκριμένο φιλικό αποτέλεσε την πρόβα τζενεράλε ενόψει της κυριακάτικης πρεμιέρα (27/9-17:00) με τον ΑΠΟ Αρόης για την Α΄κατηγορία και τον 2ο όμιλο. Η ομάδα του Γιάννη Βογιατζή έχασε αρκετές ευκαιρίες και στο μεγαλύτερο μέρος της συνάντησης απέδωσε καλό ποδόσφαιρο, με τον φιλόδοξο τεχνικό να μένει ικανοποιημένος από το πάθος των παικτών του.

Τα γκολ για το συγκρότημα από τα Προσφυγικά σημείωσαν οι Νικολόπουλος, Πετράτος και Δασουράς, με το Δρέπανο να μειώνει στην εκπνοή.

Ακόμα μία νίκη σε φιλικό προετοιμασίας σημείωσε ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, ο οποίος φιλοξένησε το Σάββατο στο «Θ.Χρυσανθόπουλος» τον Δία.

Η ομάδα του Παναγιώτη Λάγκη επιβλήθηκε με 2-0 και έδειξε σταθερότητα και πάθος σε ακόμα ένα ματς. Τα γκολ σημείωσαν οι Καρβούνης στο 33΄και Σταυριανόπουλος στο 45΄.

Γιάννης Γεωργακόπουλος  (εφημερίδα Match Αχαϊας 21/9)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Liverpool προχωράει στη δεύτερη μεταγραφή της και προσθέτει έναν…
Cresta Posts Box by CP