Μπαλατής: “Λογικό να χαθεί το ενδιαφέρον”

0
Ο προπονητής του Άνω Καστριτσίου, Βασίλης Μπαλατής, μίλησε στη «Match» για την κατάσταση που βιώνει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το οποίο παραμένει στον «πάγο».

Θεωρεί ότι δεν γίνεται οιποδοσφαιριστές να προπονούνται μόνοι τους, γιατί έτσι χάνουν την διάθεση για το άθλημα και δεν είναι υπέρ στο να υπάρξει επανέναρξη, αφού η αποχή δημιουργεί τεράστια προβλήματα.

Τα όσα ανέφερε:

«Είναι αδύνατο να διατηρήσεις σε εγρήγορση τους παίκτες σου. Έχει χαθεί το ενδιαφέρον τους, αφού πλέον ελάχιστοι προπονούνται ατομικά και αυτό είναι λογικό, γιατί έχει χαθεί η επαφή με τους συμπαίκτες.

Όλοι επιθυμούμε να ξεκινήσουν οι προπονήσεις. Αυτό θέλουν οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές στην πλειονότητα.

Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο να συνεχιστεί, αφενός γιατί η αποχή είναι μεγάλη και αφετέρου γιατί οι αθλητές φοβούνται το ενδεχόμενο τραυματισμού.

Ωστόσο αν αρχίσουν οι προπονήσεις τον Φεβρουάριο θα είναι ευεργετικό για όλους και σιγά-σιγά θα επανέλθει η όρεξη για ποδόσφαιρο, ενώ και για τους προπονητές θα είναι πιο εύκολο το έργο, αφού θα υπάρχει άμεση επαφή με τους αθλητές».

Πηγή: Εφημερίδα Match Αχαϊας (1/2)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Το μπάχαλο συνεχίζεται και το ελληνικό μπάσκετ βρίσκεται στα...σχοινιά. Πέραν…
Cresta Posts Box by CP